Радина Боршош сменя Диана Димитрова в „Тютюн“

Снимка: Павел Червенков

Радина Боршош сменя Диана Димитрова в „Тютюн“

Снимка: Павел Червенков
Сподели

Диана Димитрова сложи край на актьорската си кариера у нас и се сбогува с българската публика, изигравайки за последно ролята на Ирина в постановката „Тютюн“. Вече е ясно и коя е колежката ѝ, която оттук нататък ще се превъплъти в героинята на Димитър Димов.

„От новия 104-ти сезон в ролята на Ирина ще приветстваме актрисата Радина Боршош. Пожелаваме ѝ смелост, кураж и сърце! В безупречния избор на режисьора Бина Харалампиева не се съмняваме! На добър час!“, написа екипът на Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ в социалните мрежи. От културната институция не пропуснаха да пожелаят успех в новото начинание на доскорошната титулярка Диана Димитрова.

Радина Боршош е позната на родната публика не само от театралната сцена, но и от ролите ѝ в телевизията в сериалите „Ягодова луна“ и „Алея на славата“.

Припомняме, че Диана Димитрова се сбогува с българските си почитатели с дълъг пост в профилите си в социалните мрежи. Както е известно, тя заминава да учи в чужбина, след като сама призна, че е приета в престижна академия за 2D и 3D дизайн, пише dir.bg.

„Напускам театъра. Не ме виждате никъде по телевизията, защото отказвам участия. Приета съм в една от най-добрите академии в света за 3D и 2D  анимация! Успях да се преборя на изпитите! За мен беше чест да бъда Ирина в театъра след голямата – Невена Коканова! 63-тото последно представление с мое участие ще бъде в София. Беше чест и да съм д-р Огнянова, въпреки трудностите, а също и да притежавам най-ценната награда – тази от Вас за най-любима актриса“, това изненадващо обявление направи актрисата Диана Димитрова в профила си във Facebook.

Актуално

Избрано за вас