Диана Димитрова напуска театъра, ще прави анимации

Снимка: Diana Dimitrova/ Facebook

Диана Димитрова напуска театъра, ще прави анимации

Снимка: Diana Dimitrova/ Facebook
Сподели

„Напускам театъра. Не ме виждате никъде по телевизията, защото отказвам участия. Приета съм в една от най-добрите академии в света за 3D и 2D анимация! Успях да се преборя на изпитите! За мен беше чест да бъда Ирина в театъра след голямата – Невена Коканова! 63-тото последно представление с мое участие ще бъде в София. Беше чест и да съм д-р Огнянова, въпреки трудностите, а също и да притежавам най-ценната награда – тази от Вас за най-любима актриса“, това изненадващо обявление направи актрисата Диана Димитрова в профила си във Facebook.

В своята публикация тя представя класация на слуховете по свой адрес, които твърди, че са разпространявани от колегите ѝ жени в актьорската гилдия.

  • „1-во: Разбрах, че преди години съм родила и сега ще Ви втрещя, родила съм и съм изоставила детето си в дом! ( Вру има сестра или братче, или то само ще се определи)
  • 2-ро: Преди година “сериозни“ сайтове са написали статии, че съм бременна и не знаем кой е бащата. ( Разбира се, как ще знаем)
  • 3-тото си го знаете “Мили, хора пазете си децата“, пише още тя.

Димитрова е на мнение, че всички неистини, които се изписват и казват по неин адрес идват „от хора, които просто не могат да понесат, че аз съм от село Кайнарджа, че съм приета първа по успех в “Национална художествена академия“ и че съм приета първа по успех в “Националната академия за театрално и филмово изкуство“.

Актуално

Избрано за вас