Sofia Summer Fest превзема Южен парк през юли

Снимка: Sofia Summer Fest

Sofia Summer Fest превзема Южен парк през юли

Снимка: Sofia Summer Fest
Сподели

За пета поредна година Sofia Summer Fest отваря вратите си в Южен парк II, за да посрещне всички почитатели на културните събития под открито небе. Тази година летният културен фестивал на София ще бъде

открит с голям концерт на легендата Васил Найденов

на 18 юли от 20:00 ч. В следващите 30 дни жителите и гостите на града ще могат да се насладят на много театър, stand-up комедии, кино и разнообразна детска програма.

В театралната програма на Sofia Summer Fest посетителите ще могат да видят любимите си актьори в редица представления. Сред тях са “Това не го казвай”, “Жена ми се казва Борис”, “Баща ми се казва Мария”, “Игра за двама“.

“Заклеваш ли се в децата?” с Весела Бабинова и Владимир Зомбори,

Горката Франция”, “Сватба със закъснител” и много други.

Освен музикалното откриване с Васил Найденов, на сцената на летния фестивал на 28 юли за трета поредна година

рождения си ден ще посрещне Керана заедно с групата си

“Керана и космонавтите”. За любителите на stand-up комедиите в програмата влизат шоутата “Златните момчета” с Капитана, Кючуков и Донски. Гостите ще могат да се насладят и на “София срещу провинцията” на Inside Joke Stand Up.

И тази година Sofia Summer Fest ще има специална програма за деца всеки уикенд. В нея най-малките посетители и техните родители ще могат да гледат куклени и игрални детски постановки всяка събота и неделя от 10:00 и от 11:30 ч. Освен тях, в рамките на събитието това лято ще се проведе и първото издание на “Фестивал за съвременно българско детско и младежко кино”. В програмата на филмовия фестивал са включени заглавия от актуалното българско детско и младежко кино с прожекции всяка събота и неделя от 16:00 ч., а входът е свободен за лица до 18 години.

Билети за събитията са налични в билетната мрежа на EVENTIM

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас