Петя Буюклиева стана баба

Фото кредит: Стоян Гребенаров

Петя Буюклиева стана баба

Фото кредит: Стоян Гребенаров
Сподели

Певицата Петя Буюклиева стана баба. Щастливата новина обяви самата тя в профила си във Facebook.

„Със съпругa ми празнуваме живота! Роди се Амаи, нашата внучка – плод от голямата любов на синa ми Тони и прекрасната ми снаха Еги!“, пише тя. Момиченцето с красиво име е с перфектни мерки – 3,3 кг и 50 см.
„Сбъдна се голямата ми мечта да имам внучка, с която, като порасне,  да пеем в дует „Баба ми е фаталната жена“! Няма да престана да благодаря на Бог и Света Богородица за тази Благословия“, гласи още публикацията на щастливата баба.

Преди дни със същата блага вест се похвали и певицата Белослава. Бебето на дъщеря ѝ Божидара е кръстено Яна.След дълго чакане най-накрая се запознахме”, пише тя в описание на снимка, на която се вижда част от лицето на спящото момиченце. Очаквано, под нея „заваляха” поздравления. Сред инфлуенсърите, решили да поздравят младата майка, беше дъщерята на телевизионната водеща Мира Добрева – Лора.

Щастливото събитие идва месеци, след като Белослава беше хваната да шофира под въздействието на алкохол. Тогава тестът ѝ с дрегер отчита 1,25 промила, а по закон при над 1,2 промила вече се носи наказателна отговорност.

През уикенда пък на бял свят се появи и сина на актьора и бивш водещ Атанас Михайлов.

„Горд и безкрайно щастлив съм да споделя, че преди малко се роди Александър – прекрасен малък човек, който направи мен и Светлето Ангелова родители”, похвали се той.  Михайлов благодари на своята половинка за цялата обич и внимание.

Фото кредит: Стоян Гребенаров

Актуално

Избрано за вас