Белослава стана баба, Атанас Михайлов гушна син

Фото кредит: Beloslava/Facebook

Белослава стана баба, Атанас Михайлов гушна син

Фото кредит: Beloslava/Facebook
Сподели

Певицата Белослава стана баба на момиченце. То носи красивото име Яна. Дъщеря ѝ Божидара я дари с внуче и се похвали в социалната мрежа Instagram.

“След дълго чакане най-накрая се запознахме”, пише тя в описание на снимка, на която се вижда част от лицето на спящото момиченце. Очаквано, под нея „заваляха” поздравления. Сред инфлуенсърите, решили да поздравят младата майка, беше дъщерята на телевизионната водеща Мира ДобреваЛора.

Щастливото събитие идва месеци, след като Белослава беше хваната да шофира под въздействието на алкохол. Тогава тестът ѝ с дрегер отчита 1,25 промила, а по закон при над 1,2 промила вече се носи наказателна отговорност.

През уикенда пък на бял свят се появи и сина на актьора и бивш водещ Атанас Михайлов.

„Горд и безкрайно щастлив съм да споделя, че преди малко се роди Александър – прекрасен малък човек, който направи мен и Светлето Ангелова родители”, похвали се той. Михайлов благодари на своята половинка за цялата обич и внимание.

„Огромна благодарност на д-р Ковачева…прекрасна сте”, допълва актьорът.

Преди няколко дни с дете се сдобиха още Ненчо Балабанов и половинката му Катрин Русева-Балабанова. Актьорът също се похвали за щастливото събитие в социалните мрежи.

В своята публикация Балабанов пожелава на дъщеря си щастие и изявява безрезервната си любов към нея. Актьорът не пропуска да благодари и екипа на болницата, в която се е родила малката Алина.

„Невероятни сте“, обръща се той към д-р Живкова, доц. Нашар, проф. Младенов, Райна Хаджиева, всички сестри, акушерки в лечебното заведение.

Алина е второ дете за Ненчо Балабанов, който вече има син в тийнейджърска възраст- БогомилКатрин Русева-Балабанова пък става майка за пръв  път. Двамата се венчаха на морето през септември миналата година, а през 2023 г. обявиха и радостната новина, че ще стават родители.

Фото кредит: Beloslava/Facebook

Актуално

Избрано за вас