Бъдете неотразими на новогодишното парти с тези визии

Снимка: Pixabay

Бъдете неотразими на новогодишното парти с тези визии

Снимка: Pixabay
Сподели

Време е да блеснете на новогодишното си парти. През 2023 г. се отличиха визии, характерни за балетни представления. Завърна се и модата на големите панделки. Изберете някой от тези трендове и ще изглеждате забележително по време на празненствата за посрещането на новата 2024 г.

Елегантен шик

Празничният сезон е посветен на елегантния шик. Помислете за семпли бижута, прилепнали по вас дрехи и загладена коса. Сдържаната елегантност внушава лукс и придава класически изтънчен вид за новогодишното си парти. Вдъхновете се от знаменитости като Тейлър Суифт и София Ричи Грейндж.

Балет

Тази модна тенденция, вдъхновена от съвременните балерини, завладя TikTok и Instagram. Тя доведе до завръщането на класическите кокове и подобните на трико с дълъг ръкав костюми. Ако харесвате тази визия, можете да я преобразите за празничните партита с украсени обувки, мини пола, чорапогащник и класически кок. Добавете металическа лента за глава или перлен аксесоар за коса.

Смели аксесоари

Панделките се завръщат! Тези аксесоари от 80-те години на миналия век са отново на мода и през 2023 г. Кадифе и скъпоценни камъни, обновен тартан и дори металически панделки могат да добавят празнично настроение към облеклото ви. Те биха подхождали на полувдигната или пусната коса, а също и на конска опашка, пише davidsoncountysource.com

Заложете на пайетите

Ако обичате блясъка, помислете за по-строга визия с типичните сребърни пайети. Изцяло черното облекло може да бъде съчетано бляскави аксесоари. Алтернативен вариант е да си подберете облекло, обсипано с пайети. Не е необходимо лъскавите нотки в облеклото ви да преобладават, за да заслепите всички по време на новогодишно парти. Достатъчен е само лек бляскав оттенък, за да сте невероятно стилни.

Актуално

Избрано за вас