Блясък и класа излъчваха тоалетите на наградите „Изборът на критиците“

Снимка: Kevin Winter/Getty Images for Critics Choice Association

Блясък и класа излъчваха тоалетите на наградите „Изборът на критиците“

Снимка: Kevin Winter/Getty Images for Critics Choice Association
Сподели

Звездите озариха церемонията по връчването на наградите „Изборът на критиците“ с тоалетите си.  На миналогодишната церемония много от тях избраха тъмни рокли. Този път отново имаше изобилие от черни тоалети. Сред тях бяха Трейси Елис Рос, Кристина Ричи и Дженифър Анистън в Dolce & Gabbana. Те впечатлиха всички присъстващи със своите семпли, но същевременно изящни тоалети.

Снимка: Jordan Strauss/Invision/AP

Имаше много розети и флорални украшения я тоалетите, които продължиха тенденцията, наблюдавана на наградите „Златен глобус“. Те се носеха на рамото (Емили Блънт)и като централен елемент (Розамунд Пайк). Феновете предположиха, че сложните детайли от рози на червената рокля на Balmain на Марго Роби са още едно намигване към винтидж кукла Барби – „Radiant Rose“ от 1996 г.

Снимка: Matt Winkelmeyer/Getty Images

Междувременно няколко от най-добре облечените мъже на вечерта, включително Джеръми Алън Уайт, заложиха на тоалетите в черен цвят.

Снимка: Gilbert Flores/Variety/Getty Images
Килиан Мърфи

Носителят за наградата „Изборът на критиците“ за главната си роля в „Опенхаймер“ избра тъмносин костюм от три части и свободна  вратовръзка.

Розамунд Пайк

Актрисата от филма „Солтбърн“ Розамунд Пайк носеше блестяща синя рокля Rodarte с огърлица и розета в центъра.

Снимка: Michael Tran/AFP/Getty Images
Лили Гладстоун
Лили Гладстон носеше тъмносиня сатенена рокля на Christian Siriano, а червилото ѝ придаваше допълнително цвят към зашеметяващата ѝ визия.
Дженифър Анистън

Една от няколкото звезди, които избраха изцяло черно, беше Дженифър Анистън. Тоалетът ѝ се състоеше от корсет с пера без презрамки, подходящ панталони и страничен пояс. Тя допълни визията си с диамантени бижута De Beers.

Снимка: Jordan Strauss/Invision/AP
Грета Лий

Грета Лий, номинирана в категорията за най-добра актриса за филма „Минали животи“, носеше блестяща изцяло черна визия от мъжката колекция за пролет-лято 2024 на Loewe.

Рича Муржани

Звездата от „Никога не съм имала“ Рича Муржани изглеждаше елегантно в блестяща рокля с мъниста от колекцията на Simkhai за пролет-лято 2024. Тя допълни визията си с диамантени бижута от Mindi Mond & Dena Kemp и инкрустирана с перли чанта.

Снимка: Frazer Harrison/Getty Images
Бела Рамзи

Номинирана за ролята си в „The Last of Us“, актрисата Бела Рамзи пристигна в ментовозелен костюм на Thom Browne с детайли от бели цветя и подходящи обувки.

Джон Красински и Емили Блънт

Джон Красински носеше бяло смокинг сако Dolce & Gabbana с черни панталони и папийонка, а Емили Блънт беше в елегантна червена рокля Giorgio Armani Privé с детайл от розета и бижута Tiffany & Co.

Снимка: Matt Winkelmeyer/Getty Images
Били Айлиш

Били Ейлиш носеше тоалет на Thom Browne, състоящ се от бяла риза с дължина до пода под малка черна рокля и  корсаж.

 

Снимка: Jordan Strauss/Invision/AP
Кийран Кълкин

Кийрън Кълкин, който спечели наградата за най-добър актьор в драматичен сериал, носеше тюркоазен костюм на Zegna, съчетан с тюркоазени гривни с мъниста и антична значка с мотив на раковина от бижутера Мартин Кац.

Марго Роби

Звездата от филма „Барби“ Марго Роби носеше червена рокля на Balmain с детайли от рози и бижута на Lorraine Schwartz.

Актуално