Нов клип на Мадона с бижута от български дизайнери

Снимка: smartfashionmedia.com

Нов клип на Мадона с бижута от български дизайнери

Снимка: smartfashionmedia.com
Сподели

Ливия Стоянова и Ясен Самуилов от модна къща On Aura Tout Vu създадоха накитите за рекламен клип на световната поп-икона Мадона.

Бижутата са използвани за новата реклама на бразилската банка „Итау“. В клипа участват и други известни личности като Роналдо, Фернанда Монтенегро, Хорхе Бен Жор, Марта и Ингрид Силва. Режисьор на видеото е Йонас Акерлунд, който е работил с кралицата на попа и по време на заснемането на кадрите към песента „Ray of Light”.

В рекламата Мадона се изкачва по голямото стълбище на Palais Garnier в Париж, отразявайки своята кариера, постижения и артистичност с глас зад кадър. Колието, което е избрано за кралицата на попа,

съчетава смело перли с различни размери в палитра от цветове,

вариращи от прахообразно розово до слонова кост, от бежово до почти бяло. То е украсено с 1013 фасетирани кристални висулки и перлени кристални мъниста от слонова кост с различни размери. Всеки детайл е прецизно обмислен.

Като допълнение към визията на Мадона, Ливия Стоянова и Ясен Самуилов създават и два пръстена: „Медуза“, който обхваща и петте пръста на ръката, както и „Миранда“, предназначен за четирите пръста. Те са проектирани от метал в сребрист тон, украсени са с бели кристали и деликатно оплитат пространствата между пръстите.

Снимка: smartfashionmedia.com

Председателят на Академията за мода проф. Любомир Стойков поздрави дизайнерите в своите социални профили и сподели за бранда, който е избрала Мадона:

„Силата им е в оригиналната поетика и в новите кодове на различността! Прекрасните ювелирни произведения са в отличен синхрон със стила на Мадона, с ултимативността на нейния вкус. Следя творчеството на невероятните Ливия и Самуил и не спирам да се удивлявам на магията, дързостта, фантазията и както те се изразяват – халюцинациите в техните неординерни произведения. Силата им е в оригиналната поетика и в новите кодове на различността, които те от десетилетия изпращат“.

Това не е първият път, в който дизайнерите на модна къща On Aura Tout Vu работят с Мадона – те вече са си сътрудничили с поп иконата за турнето ѝ „Rebel Heart Tour”.

Актуално

Избрано за вас