„Vogue World“ обединява модата и спорта в Париж

Снимки: Кейти Пери

„Vogue World“ обединява модата и спорта в Париж

Снимки: Кейти Пери
Сподели

В неделя Париж стана домакин на изключително бляскав сблъсък между модата и спорта. Vogue организира поредното си събитие в сърцето на града преди Олимпийските игри.

Тъй като продажбите на списанията спадат главоломно, модната библия се насочи към събития, изпълнени със звезди, за да запази името си. „Vogue World: Париж“ създава подобни събития в Ню Йорк и Лондон.

Идеята е да се съчетае всяко десетилетие на модата от миналия век. От последното домакинство на Игрите в Париж през 1924 г. С различен спорт – от гимнастика до брейк денс и фехтовка.

Шоуто започна с това, че Жан Пол Готие постави финалните щрихи върху роклята на певицата Ая Накамура, докато оркестър изпълни класически вариант на песента „Around the World“ на Daft Punk за 800-те гости. Сред тях бяха Фарел Уилямс, Винъс Уилямс, Кейти Пери и Бад Бъни.

Снимка:Threads/linda_sumbuu

Първата част на шоуто съчетаваше колоезденето с модата от 20-те години на миналия век.  Зрителите се насладиха на винтидж рокли Chanel от този период, докато Накамура пееше.

Супермоделите Джиджи Хадид и Кендъл Дженър обиколиха площада на коне и облечени в Hermes.

Balenciaga, Balmain, Dior, Louis Vuitton и Saint Laurent бяха другите марки, в които бяха облечени звездите.

 

Публикация от @vvfriedman
Вижте в Threads

 

Снимка: Geoffroy van der Hasselt/AFP
„Ние сме тук, за да отпразнуваме чудото на френската мода.

Затова съм просто благодарна за цялата подкрепа на френската общност и на света на модата тук, в Париж“, каза за АФП супермоделът на Vogue Анна Уинтур преди началото на събитието.

Актуално

Избрано за вас