Зендая и Тимъти Шаламе съчетават тоалетите си за премиерата на „Дюн 2“ в Южна Кория

Снимка: Getty Images

Зендая и Тимъти Шаламе съчетават тоалетите си за премиерата на „Дюн 2“ в Южна Кория

Снимка: Getty Images
Сподели

Зендая и Тимъти Шаламе изглеждат като близнаци, съчетавайки тоалетите си на поредната премиера на предстоящия филм „Дюн 2“. Двамата стилни актьори пристигнаха на събитие в Южна Корея, посветено на филма в еднакви кожени гащеризони, пише People.

27-годишната Зендая носеше светло прасковен вариант с цип, а 28-годишният Шаламе беше облечен в същия костюм в сиво

на сеулския дизайнер Джун Джей

в знак на почит към местното население.

Снимка: Getty Images

Актьорите съчетаха външния си вид с еднакви обувки, като Зендая носеше обувки Christian Louboutin Pigalle, а Шаламе – чифт ботуши. Актьорите също така допълниха тоалетите си със сребърни верижки.

Зендая разбира се носеще иmподходащ грим, в тон с визията ѝ – прасковен руж и прасковени гланцови устни.

Снимка: Getty Images

В интервю по време на събитието Шаламе сподели, че

идеята за съчетаването на тоалетите е дошла от стилиста Лоу Роуч.

Той е дългогодишен сътрудник на Зендая и стилист на всички нейни визии по време на промоционалното турне на „Дюн: Част втора“.

„Мисля, че е чудесно да подкрепяме дизайнерите тук“, казва звездата от „Уонка“ в клип от интервюто, публикуван от Vogue Korea в Instagram. „Това беше прекрасна идея и творение на Лоу. Но благодаря на Джун Джей за тази възможност да нося красивите му дрехи“.

Лоу нарече звездите: „Динамичен дует!!!“, като реагира на съчетаването на тоалетите им в историята си в Instagram след премиерната им поява.

Снимка: Getty Images

Двойната визия на Зендая и Шаламе на премиерата в Южна Корея идва, след като двойката имаше еднакви сребристи тоалети на лондонската премиера на „Дюн: Част втора“ миналата седмица.

В четвъртък Зендая зашемети феновете, като пристигна на премиерата в костюм на робот от архива на Mugler. Сребристият дизайн на винтидж кутюра, който е дебютирал на Седмицата на модата в Париж през 1995 г., наподобяваше роботизирана броня.

Снимка: WireImage

Междувременно Шаламе носеше облекло Bottega Veneta от глава до пети, което се състоеше от черен потник и сребристи кожени панталони с черни пана, които напълно подхождаха на екранната му партьорка.

Актуално

Избрано за вас