DARA се сгоди в Тайланд

Снимка: bTV

DARA се сгоди в Тайланд

Снимка: bTV
Сподели

DARA е магнит за успехи и красиви моменти както в личния си свят, така и в професионалния. Между заслужената почивка в Тайланд, участие в хитовото танцово предаване Dancing Stars и благотворителна кампания с един от най-големите ритейлъри у нас, поп дивата обяви годежа си с премиера-изненада на любовна песен.

Романтичното парче е озаглавено „Само мой“ и излиза тъкмо навреме за празника на влюбените – 14 февруари. По музика и текст на DARA и продуцента Роби Николов„Само мой“ е красиво обяснение в любов.

„С тази песен празнувам щастието, споделеността и любовта – да обичаш и да бъдеш обичан“, споделя DARA.

Можете да слушате „Само мой“ във всички дигитални платформи и българския радио и ТВ ефир.

Любовна история разказва и сингълът на DARA и BoBo„Няма да ми липсваш“. Те са две съвсем различни, но в същото време приличащи си звезди от модерната българска сцена. На пръв поглед тичат в различни музикални коридори, но всъщност имат подобен вкус за музика и идентична чувственост през мелодии и думи.

Събира ги спонтанна звукозаписна сесия в едно от студиата на Virginia Records  заедно с музикалния продуцент KAY BE. Комбинацията между тримата се оказва прекрасна и резултатът е хипнотизиращо с нежността и лекотата си парче, озаглавено „Няма да ми липсваш“.

Актуално

Избрано за вас