DARA и BOBO хипнотизират феновете с „Няма да ми липсваш“

Фото кредит: Virginia Records

DARA и BOBO хипнотизират феновете с „Няма да ми липсваш“

Фото кредит: Virginia Records
Сподели

DARA и Bobo са две съвсем различни, но в същото време приличащи си звезди от модерната българска сцена. На пръв поглед тичат в различни музикални коридори, но всъщност имат подобен вкус за музика и идентична чувственост през мелодии и думи.

Събира ги спонтанна звукозаписна сесия в едно от студиата на Virginia Records  заедно с музикалния продуцент KAY BE. Комбинацията между тримата се оказва прекрасна и резултатът е

хипнотизиращо с нежността и лекотата си парче,

озаглавено „Няма да ми липсваш“.

Вдъхновена от афро-поп стила, „Няма да ми липсваш“ разказва за края на любовна история.  DARA и Bobo я представят чрез музика и текст, които създават заедно. KAY BE (Константин Бешков) „хваща“ емоцията на двамата в страхотен бийт.

„Специална, ефирна и много красива, 

„Няма да ми липсваш“ е любимата ми магия“,

споделя за песента DARA.

Видеоклипът към „Няма да ми липсваш“  е реализиран от Крис Захариев, утвърдил се като един от най-добрите български режисьори и носител на наградата за „БГ видеоклип“ за 2023 г. Видеото е заснето в един кадър и надгражда по великолепен начин този различен и вълнуващ музикален проект.

Официалната премиера на „Няма да ми липсваш“ е днес – 24 ноември, във всички стрийминг платформи, българския радио и ТВ ефир и YouTube канала на DARA.

Фото кредит: Virgia Records

Актуално

Избрано за вас