Люси Дяковска напът да стане „кралица на джунглата“

Снимка: Lucy Diakovska/ Люси Дяковска

Люси Дяковска напът да стане „кралица на джунглата“

Снимка: Lucy Diakovska/ Люси Дяковска
Сподели

Певицата Люси Дяковска стигна до финала на немско риалити, което се снима в австралийската джунгла. Чаровната плевенчанка показва завидни качества в хитовото шоу „Аз съм звезда – изкарай ме оттук!“ и според анкети в редица местни медии е фаворит на зрителите за победата.

Люси вече няколко седмици оцелява насред дивата природа, а крайният ѝ успех зависи от феновете на предаването, което се излъчва в Германия, Австрия и Швейцария.

„Гласувайте за мен. Мисля, че мога да стана кралица на джунглата“, призова Дяковска в социалните мрежи. Ако плевенчанката спечели сърцата на зрителите, ще си тръгне от шоуто със 100 000 евро. Подкрепата си към певицата побърза на обяви актрисата Милица Гладнишка. В публикация в социалните мрежи тя написа Люси, ти си абсолютен ТИТАН!“

Големият финал е в неделя, 4 февруари, съобщи plevenutre.bg.

Шоуто „Аз съм звезда – изкарай ме оттук!“, известно и като „Лагерът в джунглата“, се продуцира от ITV Studios в Германия и започва да се излъчва на 9 януари 2004 г. по RTL. До момента са излъчени 16 сезона. По време на тях 12 знаменитости живеят две седмици в лагер в джунглата в Австралия. Те са под постоянно наблюдение от телевизионни камери, подобно на формата на Big Brother. Целта на участниците е да спечелят благоразположението на зрителите и да останат в лагера възможно най-дълго, за да бъдат избрани за победител като кралица или крал на джунглата.

Актуално

Избрано за вас