Люси Дяковска стана „кралица на австралийската джунгла“

Снимка: Lucy Diakovska/ Люси Дяковска - Facebook

Люси Дяковска стана „кралица на австралийската джунгла“

Снимка: Lucy Diakovska/ Люси Дяковска - Facebook
Сподели

Люси Дяковска стана победител в немското телевизионно риалити шоу „Изкарай ме оттук. Аз съм звезда“. Предаването е от типа на „Сървайвър“, а 47-годишната певица прекара няколко седмици в австралийската джунгла. До момента са излъчени 16 сезона от него. По време на тях 12 знаменитости живеят две седмици в лагер в джунглата в Австралия. Те са под постоянно наблюдение от телевизионни камери, подобно на формата на Big Brother. Целта на участниците е да спечелят благоразположението на зрителите и да останат в лагера възможно най-дълго, за да бъдат избрани за победител като

кралица или крал на джунглата.

На финала на предаването българката игра с 23-годишния инфлуенсър Twenty4Tim и 27-годишната риалити звезда Лейла Лахуар. Тримата трябваше да преминат през последно изпитание в джунглата, за да спечелят финалната гурме вечеря, пише „Билд“.

Наложи се Люси  Дяковска да премине няколко теста за храна: насекомо на клечка – тарантула и скорпион, а накрая водещият Ян Кьопен ѝ предложи свинска матка, пише „24 часа“.

Тя толкова емоционално прие победата, че клекна на земята и започна да плаче, а на български отрони: „Де да можеха да ме видят майка ми и баща ми.“ Наградата на Дяковска е 100 хил. евро.

Поздравленията от близки и приятели на певицата не закъсняха. Послание към нея с публикация в мрежата изпрати и актрисата Милица Гладнишка, която подкрепяше звездата по време на предизвикателствата ѝ в австралийската джунгла.

Актуално

Избрано за вас