Марио Бионди с концерт на Античния театър

Снимка: AB

Марио Бионди с концерт на Античния театър

Снимка: AB
Сподели

Любимецът на италианската публика – Марио Бионди ще зарадва меломаните в България с концерт тази вечер на Античния театър в Пловдив. Роденият в Катания соул певец обещава едно романтично изживяване с изпълнения на световно ниво. А и какъв по-хубав подарък за съботната вечер, на прага на лятото. Дълбокият глас на Бионди ще бъде като

топла прегръдка под открито небе.

Определян като наследник на Бари Уайт, Марио Бионди ще се включи с участието си в Културния календар на Пловдив за 2024-та. За себе си артистът, който е баща на 9 деца, споделя, че извън сцената предпочита спокойствието и уединението. Качи ли се обаче пред публика, всичко се променя. Освен удоволствието да го слушат на живо, за множеството му почитатели тази вечер в Античния театър, ще има и

специални италиански изненади,

споделят организаторите. Сред гостите се очакват и представители на дипломатическите мисии на България и Италия. Официалното начало на вечерта е в 19.00, а малко след това подгряващ изпълнител на Бионди ще бъде Виктория. Представителката на България на Евровизия 2021 е подготвила вълнуваща едночасова програма за ценителите на хубавата музика.

За пристрастените към любопитните факти, може да споменем, че сред многото професионални успехи на Марио Бионди е и

признанието от продуцентите на сериала „Сексът и градът“.

В някои от епизодите му са включени песни от албума Whisky a go-go. Големият пробив на изпълнителя, This is What You Are – получила челни места в класация на BBC, влезе и в българския театър. През 2009 година, режисьорът Галин Стоев използва точно тази песен в спектакъла си „Приятнострашно“ в театър 199.

Независимо дали ще бъдете сред щастливците, които тази вечер ще аплодират италианската звезда или не, пуснете си това парче, за да си подарите хубав ден!

Актуално