Елена от „Ергенът“: Не ме е страх да ми разбият сърцето

Фотокредит: fragmeant_ / Instagram

Елена от „Ергенът“: Не ме е страх да ми разбият сърцето

Фотокредит: fragmeant_ / Instagram
Сподели

Хубавата Елена, която завърши на завидното второ място във втория сезон на „Ергенът“, се радва на всенародна любов след участието си в шоуто.

Редакторката, която не покори сърцето на пианиста Евгени,

успя да раздели българските зрители на две. Владеейки силата на думите, тя регулярно поставяше на мястото им кресливите момичета с екстеншъни и силиконов тунинг, борещи се за вниманието на Генчев.

Елена сподели, че когато се е прибрала в Пловдив след края на риалитито, майка й я  предупредила, че не всички хора ще бъдат благосклонни към нея. 

Въпреки това със сигурност можем да кажем, че интелектът и чарът на Елена ни спечелиха от раз. 
Фотокредит: fragmeant_ / Instagram

„Всеки, който гледа риалити и влиза въобще в такова предаване, трябва да е готов да се разкрие напълно. Защото това е единствената причина да си там.“, сподели в „Тази събота“ на bTV Елена. „За мен наистина е важно сега да видя хора, които ми казват: „Аз плаках с теб в онзи момент с колието“, което още нося.

Какъв е смисълът да има риалити предавания, ако не да стигнем до катарзис,

което се случва много рядко на зрителите. И точно може би защото обществото ни налага да сме все спретнатата версия на себе си.

Не, ние сме човешки същества и понякога грешим.

И аз съм имала моменти в риалитито, в които смятам, че е можело да бъда малко по-смирена. Но не съжалявам, че съм показала 100% от себе си“, разкри красавицата.

Хубавицата от Пловдив разказа за силната връзка с майка си, на която доста прилича по характер. И двете не се страхуват да правят лупинги в живота и да „се приземят на врата си“ след това. Доскоро са били в Италия, за да отпразнуват рождения ден на майката на Елена. 

Фотокредит: fragmeant_ / Instagram

„Майка ми е човек, който не плаща данък обществено мнение спрямо чуждите очаквания. Човек, който рискува. Винаги е много позитивна. Аз й казвам на галено Фифи Перото. Винаги лети просто на някъде“, сподели Елена.

По повод личната си философия за любовта, Елена споделя:

Любовта и страхът са противоположни чувства,

така че няма как да изпитваш страх и да си готов за любов. В никакъв случай не ме е страх да ми разбият отново сърцето, защото това е единственият начин да се влюбиш“

 

Актуално

Избрано за вас