Сватба на шега: „Омъжих се за непознат от TikTok, по-късно се влюбих“

Сватба на шега: „Омъжих се за непознат от TikTok, по-късно се влюбих“

Сподели

Двама напълно непознати се ожениха в TikTok и тръгнаха на пътешествие из САЩ. Никой от тях не си е представял, че две години по-късно все още ще са заедно.

Британският Independent разказва за 26-годишната Даниъл Грос, която вижда видеоклип в социалната мрежа преди две години, в който 26-годишният Гунар Майкълс моли непозната да се ожени за него.

Даниъл, която представя себе си като създателка на съдържание, винаги е смятала, че ще се омъжи по „глупав начин“.

„Когато видях видеото на Гунар, си помислих:

„Това е най-глупавият начин“. Трябваше да се възползвам от тази възможност“.
@daniiiellelele @gunnar.michels let’s do the d*mn thing! #ZodiacSign #lifesagame #dowhateveryouwant #letsgetmarried #marryme #awayssayyestoit???????????????????????????????? ♬ Marry You – Bruno Mars


Видеата, които двамата споделят, стават вирусни и за кратко време печелят безброи последователи.

След по-малко от седмица виртуални разговори, Гунар изненадал Даниъл с предложение за брак, но на живо. Младият мъж отишъл на крака в Питсбърг, Пенсилвания, за да се срещне с бъдещата си съпруга. Две седмици по-късно

двамата непознати заминават за Вегас, където сключват брак на 14 февруари 2021 г.
@danielleandgunnar Its wedding day baby!! @daniiiellelele and I are very excited. #lasvageswedding #marriage #tiktokmarried #weddingday ♬ original sound – Danielle & Gunnar

Двамата признават, че

първоначалният им план бил да се разведат седмица след сватбата.

Връзката им обаче процъфтяла. И месец след сватбата, двойката започва да пътува из Америка с преоборудвана в кемпер стара линейка.

И прекарват толкова време заедно в приказки, че намират, че характерите им се допълват.

„Имаме едни и същи основни ценности. Въпреки че характерите ни са различни – дълбоко в себе си сме еднакви.“, признава Даниъл.

Гунар, който работи по създаването на видеоклипове, разказва за идеята си да публикува TikTok поканата за женитба. Идеята му хрумва по време на пандемията.

„По време на пандемията търсех начини да създам съдържание и да се срещам с хора. Така ми хрумна да се оженя за непозната. Беше доста диво“, признава младият мъж.

Той признава, че не е търсел партньор в живота, а просто житейски опит.

Актуално

Избрано за вас