Къде да посетите базар на изкуствата?

Снимка: Базар на изкуствата

Къде да посетите базар на изкуствата?

Снимка: Базар на изкуствата
Сподели

Базар на изкуствата е интересно място, от което можем да подберем някой ръчно направен предмет или домашно захарно изделие или питие.

София

От утре (28.02) до 04.03 можете да се насладите на Базар на изкуствата за Баба Марта и Деня на жената. По традиция събитието в столицата ще бъде на площад „Славейков“ и ще е отворено за посетители от 10:30-19:30 часа. Входът е свободен. На различните щандове ви очакват ръчно изработени мартенички, подаръци за женския празник като бижута, аксесоари, домашен декор, свещи, чаши, топли плетива, играчки. Естествена козметика и етерични масла. Ще има и вино – класическо и плодово (от малини, череша, къпина), както и греяно за последните студени дни преди пролетта. Можете да откриете и фермерски продукти – мед, месни и млечни продукти. Изобилие от вълшебства и приятни емоции, обещават всички автори и създатели.

Снимка: Базар на изкуството
Бургас

От 06.03. до 17.03. ви очакват на Площад „Тройката“ в Бургас.

Отваряме сърцата си за пролетта, за изкуството и вдъхновението. Вярваме, че женският месец март ще ни изненада с хубаво време и прекрасни емоции. Доказахме, че животът отново може да бъде цветен, вълнуващ, изпълнен с вдъхновение и позитивизъм„, казват организаторите.

Те ще предложат различни ръчно направени бижута, предмети, картички, сувенири, дизайнерски дрехи, стоки за бита. Близо 50 автори ще се включат в тазгодишното издание. Те са художници, занаятчии и производители. Много от тях ще са различни от предходните, но също толкова уникални в своето творчество, заявяват организаторите.

Доказано е, че ръчно направеният подарък, който можете да вземете от Базар на изкуствата, винаги носи различен дух и енергията на творчеството от неговите създатели. А и базарът е прекрасна дейност за уикенда.

Актуално

Избрано за вас