Лукс тече във вените им: Какво си подаряват знаменитостите?

Фото кредит: Courtesy of АХАlife

Лукс тече във вените им: Какво си подаряват знаменитостите?

Фото кредит: Courtesy of АХАlife
Сподели

До Коледа остава малко повече от месец, но работата по намирането на идеалните подаръци за семейството, приятелите и половинките ни кипи на пълни обороти. В стремежа си да открием такъв, който да остави незабравим спомен в съзнанието на любимите ни хора, често черпим вдъхновение от знаменитостите, превърнали се в идоли на днешното поколение младежи.

Бърз преглед на социалните мрежи на известните обаче може да ни остави изумени – от снимките и видеата им

„блика“ единствено лукс,

примесен с доза екстравагантност. Оказва се, че купуването на подаръци за тях е еквивалентно на състезание в екстремна дисциплина. Опитвайки се да надскочат самите себе си, те понякога влагат хиляди или милиони долари в абсурдни придобивки.

Анджелина Джоли и Брад Пит

Актрисата Анджелина Джоли, позната с ролите си във филмите „Мистър и Мисис Смит”, „Лара Крофт” и  „Злодеида”, подари на вече бившия си съпруг Брад Пит остров във формата на сърце. Екстравагантният подарък е бил изненада за 50-годишния рожден ден на звездата. Островът, носещ името Петра, се намира на 15 минути от Ню Йорк с хеликоптер. На територията му има основна сграда, изградена по недовършени чертежи на Франк Лойд Райд, както и вила за гости.

Ким Кардашиян и Кание Уест

В свое интервю Ким Кардашиян разказва за нестандартния подарък, който е получила от своя вече бивш съпруг рапъра Кание Уест – чорапи на Adidas и Mickey Mouse, както и слушалки. Оказва се, че изненадата всъщност не са артикулите в кутията, а

акции в компаниите

Adidas, Disney, Apple, Netflix и Amazon на стойност 1 млн. долара. Причината за щедростта е на Кание е фактът, че Ким отказва същата сума, предложена ѝ от конкурент на бранда на рапъра – Yeezy, за реклама. Това обаче далеч не е най-впечатляващият подарък, който звездата от клана Кардашиян е получавала. За 40 ѝ рожден ден Кание я изненада с холограма на починалия ѝ баща. Робърт Кардашиян поздравява своето дете за празника и я уверява, че всекидневно наблюдава нея, сестрите и брат ѝ, както и внуците си от небето.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kim Kardashian (@kimkardashian)

Карди Би и Offset

Певицата Карди Би получава чисто нов автомобил от съпруга си рапъра Offset. Моделът ѝ е Lamborghini Urus и му е струвал около 200 000 долара. Макар цената му да е изключително висока, то самата идея за подарък далеч не е впечатляваща – знаменитостите често си разменят дизайнерски бижута и скъпи автомобили. Изненадващ в случая е фактът, че Карди Би всъщност няма шофьорска книжка. В отговор на въпрос защо притежава толкова луксозни коли, а не може да шофира – тя отговаря, че си прави снимки с тях.

Кейти Пери и Ръсел Бранд

Преди повече от десетилетие, певицата Кейти Пери решава да направи изключителен подарък на своя тогавашен съпруг актьора Ръсел Бранд. Тя харчи около 200 000 долара за

билет за пътуване до Космоса.

Бранд е трябвало да премине 3-дневно обучение преди да се качи на борда на Virgin Galactic. Информация дали е успял да се възползва от невероятната изненада на своята любима обаче липсва. Двамата се развеждат след 2 години съвместен живот.

Еминем и Елтън Джон

Изключително трудно е човек да направи запомнящ се сватбен подарък за една двойка. Особено когато младоженците са Елтън Джон и Дейвид Фърниш. Звездният певец разкри в свое интервю, че приятелят му Еминем им ги е изненадал с нестандартен подарък – еротични играчки, които са с инкрустирани диаманти. По думите на Джон те все още остава опакована прилежно в своята кутия.

Фото кредит: Courtesy of AHAlife

Актуално

Избрано за вас