Продават къщата на Кевин Маккалистър от „Сам вкъщи“ за над $5 млн.

Снимка: Jacek Boczarski/Anadolu Agency via Getty Images

Продават къщата на Кевин Маккалистър от „Сам вкъщи“ за над $5 млн.

Снимка: Jacek Boczarski/Anadolu Agency via Getty Images
Сподели

Продават къщата на семейство Маккалистър от емблематичния филм Сам вкъщи“. Тя излиза на пазара за първи път от 12 години. През годините имотът е претърпял сериозни иновации. Към момента разполага с баскетболно игрище, киносалон, пет спални и шест бани. Има още оборудвана фитнес зала и отопляем гараж за три коли.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Erik Van Conover (@erikconover)

„Този дом има всичко. Той е емблематичен, зареден със съвременни удобства и се намира в един от най-добрите квартали в страната“, казват в изявление от компанията. „Въпреки че е ремонтиран, фоайето, входното стълбище и официалните пространства на дневната и трапезарията „остават до голяма степен непроменени по форма и структура“, допълват още.

Имотът, станат известен като дом на Кевин Маккалистър – главният персонаж в „Сам вкъщи“, се намира в Уинетка, Илинойс и може да бъде закупен срещу 5 250 000 долара.

От коментарите под публикацията на агенцията за недвижими имоти става ясно, че в къщата не е заснета нито една от интериорните сцени. Тя е използвана единствено за снимки отвън.

„Само че нито една от интериорните сцени не е заснета в тази къща. Те са снимани в гимназията в Ню Триър За целта са използвани декори, разположени в учебното заведение. Хората, които купуват тази къща, заслужават да знаят истината. Тъй като аз играех Трейси Маккалистър, съм сигурна в това“, написа актрисата Сента Моузес.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас