Риана блести с Jacob & Co. на врата за 700 хиляди долара

Риана блести с Jacob & Co. на врата за 700 хиляди долара

Сподели

Ослепителната Риана открадна шоуто на Фарел Уилямс, появявайки се в Париж с часовник за повече от половин милион долара около врата си.

Певицата присъства на ревюто на колегата си, който дебютира като творчески директор на Louis Vuitton по време на Седмицата на модата в Града на светлините.

Хубавицата от Барбадос носеше изключително рядък и супер луксозен аксесоар от Jacob & Co.

Часовникът се оценява на 700 000 долара.

И е абсолютен шедьовър. 47-милиметрово бижу от бяло злато Brilliant Flying Tourbillon, обсипано с общо 368 диаманта, е реконструирано така, че да се носи като чокър. Каишката му е от телешка кожа с релеф на алигатор.

Вътрешността на часовника е с механичен механизъм и 42-часов резерв на захранването.

Фотокредит: Courtesy Jacob & Co.
Това не е просто часовник, достъпен за всеки. В света има само 18 бройки от Flying Tourbillon.

Луксозният аксесоар е лично желание на Риана, твърдят от Jacob & Co. „При подготовката на модното събитие Риана реши, че ще носи часовник по съвсем различен начин“, се казва в изявление на марката. „Тя дойде при нас с концепцията, както е правила много пъти преди това“.

Риана и основателят на Jacob & Co. Джейкъб Арабо са обсъждали много варианти за конкретното бижу, преди най-богатата жена в музикалния свят да избере конкретния модел.

Иновативният дизайн на този съвременен часовник е резултат от съвместните усилия на Якоб Арабо и изпълнителката на Umbrella.

Часовникът-огърлица е още едно доказателство, че Риана си пада по скъпите играчки.

По време на изпълнението си на Супербоул през февруари, тя носеше друг епичен часовник на Jacob & Co. Миналата година обяви бременността си с рядък Rolex King Midas.

Известно е, че по време на разходките си из Лос Анджелис, Риана носи тиктакащ блясък от Rolex Day-Date до Cartier Panthères.

Актуално