Опра Уинфри се втали с 40 кг без да се лиши от паста и розе

Опра Уинфри се втали с 40 кг без да се лиши от паста и розе

Сподели

Легендарната тв водеща Опра Уинфри събра погледите на ревю на Louis Vuitton в Италия преди броени дни с вталената си фигура. Битката й с килограмите варира с относителен успех през годините, но от 2015 г. тя върви към своята трансформация с WW (Weight Watchers).

Компанията за здравословен лайфстайл може би ви е позната и в култовия сериал „Сексът и градът“

Миранда (Синтия Никсън) потърси услугите им, за да се върне във форма след раждането. Тя бе привлечена от бранда заради факта, че режимите им включват любими и на пръв поглед „забранени“ храни, но в определени количества.

Уинфри ги цени именно заради това – тя боготвори пастата и хляба,

а в процеса на отслабване с цели 40 кг на вечеря все още си позволява и по чаша розе.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oprah (@oprah)

 

Менюто й е богато на морски дарове, плодове и зеленчуци, но включва и въглехидрати поне веднъж седмично. „Ако не приемам нишесте под някаква форма, все едно съм на диета. Докато съм в движение си позволявам да хапна три малки гевречета, картофен чипс или оризовки. И балансът във Вселената ми е възстановен.“, споделя пред Entertainment Weekly звездата.

Последната седмица от диетата й обикновено включва паста за вечеря – приготвя си „Болонезе“ по рецепта на Джейми Оливър.

Как изглежда в най-общи линии режимът на Опра Уинфри, която в най-лошия си период е стигала до 107 кг.?

Закуска

Почти всеки ден започва с яйца, обикновено едно рохко и две твърдо сварени. Медийната кралица си прави тост от пълнозърнест хляб с авокадо и един среден по размер домат.

Алтернативата на това блюдо за старт на деня е плодово смути (обикновено от ананас и зелени супер храни като спанак), или филийка с фастъчено масло.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oprah (@oprah)

Обяд
Храненето на обяд за опра е леко и се свежда до супа. Ако предпочете салата, зехтинът за овкусяването й не надвишава чаена лъжичка. Това й оставя „място“ за междинно хапване, каквото са чипса и жадуваните от нея гевречета.
Вечеря

Вечерята е моментът, в който Опра си спомня, че е човек и му отпуска края. Това значи, че си позволява поне по една чаша розе към храната. Обикновено хапва вегетарианско ризото или риба.

Уинфри на ревюто на Вютон в Италия преди броени дни. Снимка: Piovanotto Marco/ABACA/Shutterstock

 

 

Фотокредити: Getty Images

Актуално

Избрано за вас