Среща с Брус Спрингстийн отнема вечерята на Крис Мартин от Coldplay

Среща с Брус Спрингстийн отнема вечерята на Крис Мартин от Coldplay

Сподели

Крис Мартин заяви, че се храни само един път на ден, след обяд с амриканският рок идол Брус Спрингстийн. Вокалистът на Coldplay изясни в подкаста Conan O’Brien Needs A Friend, че от известно време насам пропуска хранене вечер.

Всъщност вече не вечерям, спирам да ям в 16 часа“, каза той. „И аз научих това от обяда с Брус Спрингстийн… Това наистина е вярно, да.

Coldplay (photo by Philip Cosores) and Bruce Springsteen (photo by Ben Kaye)

След като музикантът призна, че Спрингстийн е един от неговите „герои“, той разказа по-подробно на водещия Конън О’Брайън за срещата с него и съпругата му Пати Скиалфа.
Така или иначе бях на много строга диета“, каза Мартин. „И си казах: „Брус изглежда дори в по-добра форма от мен“. А Пати ми отговори, „Той яде само веднъж на ден“. И аз си казах „Е, това е следващото ми предизвикателство.
Не за първи път Мартин подвига завесата на хранителните си навици. През юли 2021 г. в подкаста на Роб Брайдън, той сподели, че известно време не е консумирал млечни продукти

в името на здравето и кариерата си

Разбира се, подчерта и, че е имало моменти, в които се е изкушавал да си подари ястие с мляко в него.
По време на участието си при Брайдън, Мартин сподели как млечните продукти се отразяват негативно върху физическото му здраве като добави: „Когато за първи път отидохме в Америка, се чудех защо се разболяваме през цялото време. Задавах си този въпрос, докато държах 12 ягодови млечни шейка.

През 2016 г. Мартин разкри, че е

спазвал диетата, известна като 6:1.

В нея се яде шест дни от седмицата и след това на седмия се гладува, като единствено можеш да пиеш вода.

Постя веднъж седмично, да.“, каза Мартин по време на интервю за Fresh 102.7, предават от ABC. „Един ​​човек ми каза: „Опитай се да не ядеш един ден, това ще накара тялото ти да се почувства по-здраво“ и аз го направих. И открих, че мога да пея малко по-добре, а също така се чувствах толкова благодарен за храната.

Разборът на хранителните си навици Мартин прави скоро след участието на бившата му съпруга Гуинет Полтроу в подкаста „Изкуството да бъдеш добре“. Там тя разкри, че е привърженик на ректалната озонотерапия и често свежда менюто си до консумация на костен бульон.

Актуално

Избрано за вас