Какво са ви подготвили звездите за идната седмицата?

Снимка: Getty images

Какво са ви подготвили звездите за идната седмицата?

Снимка: Getty images
Сподели

За да се подготвите по най-добрия начин за предстоящата седмица, е добре да знаете какво са ви подготвили звездите. Движението на Луната също може да ви даде чудесни съвети как да се справите през следващите дни.  Тази седмица 9-16 юни енергията е малко по-тежка. Всички ще се сблъскаме или с

бремето на отговорността, или с някакъв хаос, който се нуждае от пренасочване.

Ще усетите и неспокойна енергия, която може да ви накара да направим нужното в живота ни или да ни доведе до ръба на разочарование.

Овен

Тази седмица представителите на зодия Овен могат да се насладят на малко време насаме и да се настроят към ритъма на Вселената, за да успокоят хаоса в главата си.

 

Тази самота може да предизвика вдъхновение,

да ви помогне да разрешите проблем в живота си или просто да задълбочи връзката ви с духовната ви страна. Ще се почувствате добре да се съсредоточите върху себе си. Възможно е да се сблъскате с някои дребни разногласия по финансови въпроси, може би с партньор или член на семейството. Най-добрият начин на действие е да отстоявате позицията си и да не се влияете от нея. Не позволявайте на никого да ви оказва натиск или да ви прибързва в нещо.

Не бързайте и вземайте самостоятелни решения!
Телец
Снимка: Getty images

Телец, през тази седмица може да се окажете в лидерска позиция и другите да разчитат на вас да поемете отговорност. Ако възникне ситуация, в която никой друг не може да се намеси, може да се наложи да поемете тази отговорност, като заемете лидерската позиция, вместо тя да ви бъде предоставена. Не се страхувайте.

Вие сте много по-квалифицирани за това, отколкото смятате.

През тази седмица може да се окаже предизвикателство и да останете в застой, особено по време на дълги срещи или в ситуации с бавно темпо. Свиренето или чувството на раздразнение от бавното движение може да са признаци на безпокойство. Вместо да размишлявате върху това, раздвижете се! Отърсете се от раздразнението, когато усетите, че се натрупва.

Близнаци
Снимка: Getty images

Тази седмица Близнаците привличат вниманието към себе си. Ако сте на ръководна позиция, сега е моментът да се изявите и да впечатлите, но внимавайте да не се заяждате с други ръководители или мениджъри, защото това може да ви изиграе лоша шега.

Съсредоточаването върху дейности или хобита,

които изискват голяма бързина, координация между ръцете и очите или други подобни таланти, ще ви помогне да успокоите ума си, когато се натрупа стрес. Ако се чувствате изнервени, направете нещо, което ще отнеме цялата ви мозъчна енергия. Това ще ви помогне да се откъснете от проблемите си.

Рак
Снимка: Getty images

За зодия Рак седмицата предлага възможности да споделите своите мисли и мъдрост. Не само вие ще имате тази възможност, но и другите искат да ви чуят! Това може да включва големи неща като преподаване на клас, изказване на среща на върха или просто даване на необходим съвет на приятел.

Не се страхувайте да изкажете мнението си.

Въпреки че се се наслаждавате на времето с приятели, все пак може да се сблъскате с някои несъгласия. Гъвкавостта ще бъде от ключово значение през тази седмица, както и разрешаването на някои дребни конфликти, но вие вече сте добри в разрешаването на ситуации, така че ще можете да се справите отлично.

Лъв
Снимка: Getty images

Представителите на зодия Лъв може да получат ценно предложение, което е примамливо, но може да струва скъпо. Вместо да приемате веднага, помислете за преговори за по-добра сделка, тъй като тази възможност може да се появи отново.

Не бързайте и не прибързвайте, за да не вземете решение, за което по-късно да съжалявате.

Сега сте много забележими, което обикновено е положително. Има вероятност обаче да възникнат дребни конфликти с клиенти, колеги или приятели, като гневът им сякаш е насочен към вас. Дайте предимство на мира, като си тръгнете, когато нещата се разгорещят, за да се предпазите. Да отвърнете на удара няма да ви помогне тук.

Дева
Снимка: Getty images

Тази седмица, Дева, може да възникне напрежение във връзката ви, което ще ви накара да отстоявате твърдо убежденията си. Това обаче може да създаде дистанция между вас и партньора ви. От съществено значение е да се опитате да разберете неговата гледна точка, дори и да не ви отвърне с взаимност. Ако сте свободни, вместо това може да усетите това напрежение в себе си,

с което най-добре да се преборите чрез грижа за себе си и нежност към себе си.

Ако раздразнението ви е високо, направете това, което ще ви е най-лесно. Това би могло да означава да доставите нещата, да намалите продължителността на пътуването си или просто да си останете вкъщи.

Везни
Снимка: Getty images

През тази седмица, Везните може да попаднат на ценен съвет за грижа за себе си или за справяне със стреса – съвет, който вероятно ще дойде от човек, на когото имате доверие. Поинтересувайте се от мнението на другите, оставете се на тяхната мъдрост и не се страхувайте да опитате нещо, което някой ви предлага, само за да разберете, че не ви харесва.

Бъдете предпазливи към примамливите предложения, защото те може да не са такива, каквито изглеждат.

Не позволявайте на никого да ви постави ултиматум или предложение, което не можете да преговаряте, тъй като скритите условия или очакването да ви се отплати за услугата може да я вгорчат впоследствие.

Скорпион
Снимка: Getty images

Скорпиони, тази седмица енергията балансира между удоволствието и задължението. Това е чудесно време да обсъдите дългосрочни планове с партньора си или да си поставите цели за собственото си бъдеще. Така или иначе, ще мислите за бъдещето.

Не се съсредоточавайте само върху сериозните неща.

Не забравяйте да мечтаете мащабно и да си представяте възвишените места, на които животът може да ви отведе. Това не е нереалистично или загуба на време. Можете да стигнете дотам. Възможно е да се обърнат към вас с предложение за някакъв вид партньорство, било то професионално, романтично или друго. Независимо от контекста, все пак ще трябва да отделите време, за да го обмислите наистина. Не позволявайте на никого да бърза или да ви оказва натиск!

Стрелец
Снимка: Getty images

През тази седмица, Стрелци, мислите ви ще бъдат насочени към дома, а именно към домакинските задължения. Може би имате чувството, че задачите не са разпределени равномерно или че начинът, по който правите нещо в момента, е твърде изтощителен. Обсъдете нещата с хората, с които живеете, направете някои проучвания и се снабдете с инструменти за достъпност.

Всичко, което улеснява работата, си заслужава.

Възможно е да се окажете затрупани с работа точно сега, особено ако на работното ви място има недостиг на персонал или обучавате нови колеги. Чувството на неудовлетвореност от бавния напредък или липсата на усилия от страна на другите е разбираемо, но запазването на търпение и съобщаването на нуждите ви може да помогне за намаляване на част от напрежението.

Козирог
Снимка: Getty images

Козирог, може да ви се струва, че отлагате изпълнението на важна задача, но това може да е перфекционизъм, който ви спира. Ако се окаже, че сте закъсали с даден проект, опитайте се да го разделите на по-малки, по-управляеми стъпки. Освен това бъдете снизходителни към себе си.

Вие сте най-лошият си критик.

Прекарването на време с хората, които обичате, обещава радост и забавление, но координирането може да е предизвикателство поради противоречиви графици или разстояние. Намирането на начин да се свържете, дори и чрез онлайн средства, може да ви помогне да останете близо до тях въпреки нещата, които ви разделят. Полагайте усилия в отношенията си, за да ги укрепите!

Водолей
Снимка: Getty images

През тази седмица, Водолеи, ще откриете, че усилията ви да следите финансите си са полезни. Това е добър момент да проучите нови начини за управление на парите си, за да можете да увеличите спестяванията си. Това може да означава използване на нови инструменти, създаване на сигнали или включване на други хора във финансовото планиране като помощници.

Никога не се чувствайте зле, че получавате повече помощ!

Възможно е да има някои смущения у дома, независимо дали става въпрос за дребни дразнители или големи конфликти. Винаги помнете, че каквото и безпокойство да изпитвате, то е временно и намирането на начини да намалите въздействието върху психичното си здраве. Това може да ви помогне да се чувствате по-спокойни.

Риби
Снимка: Getty images

Риби, тази седмица е посветена на укрепването на увереността ви и даването на възможност да постигнете целите си. Възможно е да се сблъскате с предизвикателства, които поставят на изпитание вашия авторитет или опит, но вие сте повече от способни да ги преодолеете.

Вярвайте в себе си и ще стигнете по-далеч, отколкото дори си мислите, че е възможно.

През тази седмица може да почувствате и прилив на неспокойна енергия. Това е знак да се раздвижите. Това може да означава, че ще подобрите тренировките си или ще намерите някакъв начин да разтърсите по-заседналия си начин на живот. Стига да използвате тялото си и да се забавлявате с него, ще усетите ползите.

Актуално

Избрано за вас