Какво ни предвещават числата за 2024 година?

Снимка: Мегавселена

Какво ни предвещават числата за 2024 година?

Снимка: Мегавселена
Сподели

Психологът и нумеролог Сузана Мирчева представя нумерологична прогноза за числата за 2024 г.

За да направим конкретни промени в живота си тази година, е хубаво да знаем символиката на числата 2 и 4. Към какво насочват като комбинация, емоции, разбиране, отношение? Първо трябва да обърнем внимание на сбора от числата.

2024 = редуцирано до осем

Осмицата е съвършено число от два кръга и в тази година можем да удвоим всичко. Важно е на какво ще наблегнем – на доброто или на лошото?! Всеки би могъл да удвоява доброто, вярата, любовта и истината, да се радва двойно и да благодари повече.

Също така осем е и осморка, има го в нашите български шевици,

това е безкрайността.

Хубаво е да си имаме носия с осморки в гардероба и да си я носим тази година, за да увеличим символното значение на този знак и да засилим българския дух.

Осем е и бизнес на международно ниво – финанси, за които сме се потрудили. Така че, можете да очаквате добро финансово възнаграждение, за добре свършена работа тази година.

Но внимавайте, защото

осем е и зацикляне.

Трябва да насочите усилията си в добра посока, за да не изпадате в безизходица. Трябва да отскачате от трудностите. Ако не знаете как се отскача, попитайте децата си или детето в себе си. Те ще ви помогнат чрез игра да се справите с проблема, казва психоложката и нумеролог Сузана Мирчева.

Снимка: www.sb.by

Нещо, на което трябва да обърнем внимание, е, че имаме две двойки в 2024г. Това са обменът, партньорството и

балансът между мъжкото и женското.

Може би ви предстои успех и в любовта.

Сузана препоръчва за добро скрепяване на отношенията и здрави семейства, да се върнем към корените си, към земята на село, към уважението.

„Да, този обмен , в който всеки да дава и взема поравно. Да сме честни със себе си. Да уважаваме и мъжкото, и женското! Няма ли обмен във всеки вид партньорство, то няма как да просъществува дълго или просто агонизира“.

Тези две двойки в годината ни предупреждават да се замислим за дома, уюта, храната и труда, който ни кара да сме заредени, а това става основно сред природата. Лошият аспект на символа на двете събрани числа 2 е елемента на обсебването към нас и от самите нас. За това трябва да се внимава.

Четворката е сериозно число,

носещо в себе си кръста. Цифра с бавна и солидна вибрация. Това е основата на къща и тя е най-важната в строежа:

„Поставете я тази стабилна основа, към която насочва четири. Не бързайте, оглеждайте, изчиствайте. Число, в което е важно да се смирим, да притихнем, но не да се оквадратяваме и зазиждаме в четири стени“!

Да се смирим и да знаем, че понякога е важно да почакаме за хубавото, да го изстрадаме, да се потрудим за него, да сме честни и уверени, призовава още Мирчева.

Разбира се, не бива да забравяме и числото нула, а Петър Дънов казва за него:

Като изучава числата, човек дава цена на всички. Дойде ли до нулата, той не ѝ дава цена. Защо? Защото не я разбира. Според него нулата е число без съдържание. Интересно е, че нулата сама по себе си няма съдържание, но дава такова на другите числа… Ако след единицата поставите нула, тя увеличава съдържанието си десет пъти. В това отношение нулата е подобна на точка, която сама по себе си няма никакво измерение, но, като се движи в известна посока, образува линия, която има вече измерение – дължина“.

Сузана Мирчева е магистър по консултативна психология с богат дългогодишен опит в много сфери. Основните сред тях са: семейно и детско консултиране, консултации на жени, имащи репродуктивни проблеми, както и на бременни дами. Провежда също така нумерологични консултации. Тя е и бахов терапевт, който успешно извежда наяве дарбите и талантите на своите клиенти. Ежегодно организира терапевтични срещи сред природата, включващи посещение на енергийни места, където хората се сливат с природата и обменят енергия, свързват се със земята, водата, огъня, въздуха – провежда терапия чрез звуците на природата, както и с цветя и растения.

Актуално

Избрано за вас