Принцът на розите от „Игра на тронове“ се среща с бг фенове

Принцът на розите от „Игра на тронове“ се среща с бг фенове

Сподели

Звездата от „Игра на тронове“ Фин Джоунс идва за среща с българските си фенове в рамките на Aniventure Comic Con. Панелът за въпроси към него ще бъде на 9 юли, а билети се продават тук.

Познаваме Фин Джоунс като Принцът на розите Лорас Тирел,

рицар с изключителен афинитет към собствения си пол между завивките.

Стратег във властта като свръхзаможната си фамилия, но умът му не успя да процъфти заради липсата на характер. Героят на Джоунс бе пленен от религиозни фанатици заради разгулния си начин на живот и издъхна зрелищно, след като Церсей (Лина Хийди) взриви Септата на Бейлор в деня на общият им съд.

След хитовата поредица на HBO Джоунс влетя във вселената на Marvel

с Iron Fist, Luke Cage и Defenders. Той участва и в редица филми на ужасите като The Last Showing, Leatherface и Wrong Turn 5: Bloodlines.

Две години след официалния финал на сагата по книгите на Джордж Р.Р. Мартин, „Игра на тронове“ продължава да вълнува света.

Специално за тазгодишното издание на Aniventure Comic Con пристига Железният трон от „Домът на дракона“,

предисторията на династията Таргариен. Феновете могат да си направят снимка на него в къта на Warner Bros. Discovery, където ви очакват още много готини изненади, свързани с нашумялата поредицата “The Last of Us: Последните оцелели” и супер успешната игра от света на Хари Потър – Hogwarts Legacy.

 

Фотокредити: HBO

Актуално

Избрано за вас