Знаменитости зарадваха феновете си с нови коледни песни

Фото кредит: Getty Images

Знаменитости зарадваха феновете си с нови коледни песни

Фото кредит: Getty Images
Сподели

Коледа е съвсем близо и редица знаменитости явно са решили да направят подарък на своите верни фенове. Изненадата са им подготвили, няма да се събере под елхата, а ще обхване целия им дом.  Коледни песни ще повдигат настроението след дълъг ден на работа и ще внесат онова така характерно за Коледа усещане за уют.

Сред звездите, раздаващи подаръци и любов на своите почитатели, са Сабрина Карпентър и групата Bon Jovi.

24-годишната певица и актриса Сабрина Карпентър пусна официалния видеоклип към песента си „Santa Doesn’t Know You Like I Do“. Тя е част от първото ѝ коледно EP – Fruitcake. Видеото е вдъхновено от филма от 1989 г. „National Lampoon’s Christmas Vacation“. В него виждаме как Карпентър прекарва празниците със своя любим човек. 

Междувременно групата Bon Jovi също пусна нова оригинална празнична песен. Тя носи името „Christmas Isn’t Christmas“. За нея фронтменът Джон Бон Джоуви споделя, че празниците не са същите, ако не са споделени с любим човек. В Instagram той разказа, че е написал новата песен  още преди две години в тежък ден, когато баща му и майка му са се разболели.

„Написах я като подарък за моите родители и децата ми“, поясни той.

През изминалия месец Джон Бон Джоуви бе обявен за „Личност на годината“ на MusiCares за 2024 г. Той ще се нареди сред 32 знаменитости, печелили отличието в Конгресния център на Лос Анджелис на 2 февруари. Специалното събитие ще се състои две вечери преди 66-ите годишни награди GRAMMY в Crypto.com Arena. 

Марая Кери също реши да зарадва милионите си почитатели по света с чисто ново видео към вечната класика „All I Want for Christmas is You“. Кадрите показват събрани моменти от последните концерти от турнето на изпълнителката в САЩ „Merry Christmas One and All!“

Актуално

Избрано за вас