Bon Jovi изненадаха феновете си с коледна песен

Фото кредит: Getty Images

Bon Jovi изненадаха феновете си с коледна песен

Фото кредит: Getty Images
Сподели

Рок групата Bon Jovi зарадва феновете с нова песен, посветена на Коледа.

Тракът носи името „Christmas Isn’t Christmas“, а за нея фронтменът Джон Бон Джоуви споделя, че празниците не са същите, ако не са споделени с любим човек.

В Instagram той разказа, че е написал новата песен  още преди две години в тежък ден, когато баща му и майка му са се разболели, съобщи „24 часа“

„Написах я като подарък за моите родители и децата ми“, поясни той.

През тази година семейството на певеца се увеличи с още един член. Синът му Джейк предложи брак на актрисата Мили Боби Браун. Тя стана известна с ролите си в „Stranger Things“ и „Енола Холмс“ – .

Не знам дали годините имат значение, ако намериш правилния човек и успеете да растете заедно“. Така рок звездата коментира факта, че

бъдещите младоженци са едва на по 20 години.

Самият Джон Бон Джоуви е бил млад, когато е казал “да” на съпругата си Доротея. Двамата са гаджета още от гимназията, така че фактът, че три от децата му са вече сгодени, въобще не го изненадва.

Мили е чудесна. Цялото й семейство са страхотни. Джейк е наистина много, много щастлив“, споделя легендарният певец в свое интервю.

Групата Bon Jоvi, основана през 1983 г. в Ню Джърси, носи името на лидера и вокалист Джон Бон Джоуви. Дискографията на групата включва 15 студийни албума, последният от които е издаден през 2020 г. Те са една от най-продаваните музикални групи за всички времена с с повече от 100 милиона записа, изпълнявайки повече от 3000 концерта в 60 държави пред повече от 100 милиона фенове.

Фото кредит: Getty Images

Актуално

Избрано за вас