Трио Тринити отбелязват годишнината си с първи самостоятелен албум

Снимка: Jeason Brad Lewi

Трио Тринити отбелязват годишнината си с първи самостоятелен албум

Снимка: Jeason Brad Lewi
Сподели

Има надежда за новата българска музика, докато има таланти като тях – те са трио Тринити Божана Спасова, Миглена Русева и Славина Калканджиева. Три невероятни диви, които с гласовете си зашеметяват всеки, който ги чуе.

Те са част от групата SoulBmoll, на сцената неотлъчно са до Миро, а като трио пеят с имена като Мария Илиева, Орлин Горанов и много други. А сега е време да издадат в албум и собствената си музика.

Снимка: Jeason Brad Lewi

„Най-хубавият подарък, който можем да си направим за 7-мия ни рожден ден е дебютният ни албум „7“, пишат в социалните мрежи Тринити. „Още по-хубавото е, че можем да споделим този подарък с вас и

заедно да отпразнуваме първите ни 7 години труд, вдъхновение и музика“.

Премиерата на албума „7“ ще бъде на 10 октомври от 21 ч. в Sofia Live Club. Билетите вече са в продажба тук.

„Тази вечер няма да бъде просто концерт – ще бъде истински музикален феномен, който ще остане с теб дълго след последния акорд“, пишат от организаторите. „Трите диви Миглена, Божана и Славина обещават да подпалят сцената и да те заредят с тяхната енергия и талант. 7 години труд, вдъхновение и музика ще оживеят на сцената. Всяка песен ще носи в себе си символиката на числото 7 – хармония и пълно съвършенство“.

Трио Тринити – Божана, Миглена и Славина (отляво надясно); Снимка: Иван Ерменков

За да се случи цялата магия с тях на сцената ще се качат шестима от най-талантливите млади музиканти в България: Денис Попстоев (клавишни), Пламен Денчев (клавишни), Петър Йотов (китара), Евден Димитров (бас), Живко Иванов (перкусии) и Радо Казасов (барабани).

Тринити обещават, че

съвсем скоро почитателите им ще могат да чуят албума в дигиталните платформи,

така че на концерта вече да знаят песните. На място ще се продават и дискове с новата музика. Талантливите момичета обещават и скоро да разкрият още от това, което са подготвили, така че с удоволствие продължаваме да ги следим.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас