„Пощенска приказка“ ни разказва Куклен театър НАТФИЗ

Снимка: Венета Паунова

„Пощенска приказка“ ни разказва Куклен театър НАТФИЗ

Снимка: Венета Паунова
Сподели

През месец април Кукленият театър към НАТФИЗ представя две премиерни заглавия за най-малките зрители. На 20 април (събота), от 11.00 ч. и 19.00 ч. трупата ще играе премиерно спектакъла „Пощенска приказка“ по Карел Чапек.

Представлението е част от

поредицата дипломни спектакли

на абсолвентите от специалност Актьорство за куклен театър. В „Пощенска приказка“ участват: Ламбрети Колев, Николай Николов, Ивана Василева, Красимир Димитров, Христа Петкова, Биляна Йорданова и Станислава Каменова.

Снимка: Венета Паунова

„Това е историята на едно писмо без адрес и г-н Колбаба – най-добрият пощенски раздавач, посветил живота си в служба на хората“, пишат организаторите.

„Светът е голям и изненади дебнат отвсякъде,

но когато в едно малко писмо е затворена голяма любов, нищо не може да спре пощальонът Колбаба да открие кой го е написал и кой трябва да го получи. За да разберем края, трябва да започнем с началото! Да тръгваме!“

Снимка: Венета Паунова

Постановката е на проф. Жени Пашова, под режисурата на доц. д-р Михаела Тюлева. Сценографията, куклите и плаката са дело на Ивета Милева. Представлението „Пощенска приказка“  е подходящо за всички зрители над 3 години и ще бъде играно отново на 18 май.

Билети за това представление и другите заглавия от афиша на Театър НАТФИЗ могат да бъдат намерени тук.

Актуално

Избрано за вас