Зад кулисите на продължението на „Сексът и градът“ (галерия)

Зад кулисите на продължението на „Сексът и градът“ (галерия)

Сподели

Кой не е чувал за Кари Брадшоу, кой не се е пребивал в нейните обувки на чудовищно високи токчета? Снимките на втората част от продължението на „Сексът и градът“ – „И просто така“, сезон 2, вървят с пълна пара. Но от HBO Max знаят как да поддържат напрежението. И пуснаха снимки от бекстейджа на втората част от „И просто така“2. Едната от тях буквално подлуди феновете на сериала, защото показва как Кари се целува с Ейдън.

На друга пък се вижда как двамата вървят ръце за ръце по улиците на Ню Йорк. При това с послание:

„Шшт. Не казвай на никого“.

В същото време обаче предизвикаха и спорове онлайн, разделяйки феновете на два лагера – тези на Ейдън, и тези на Тузаря. Тук е моментът да споменем, че Тузаря изпадна от продължението на култовия сериал още в първия сезон на „И просто така“. Ролята се изпълнява от Крис Нот, но по време на снимките на сезон 1 няколко актриси го обвиниха в сексуално посегателство. Това пък доведе до „убийството“ му на сцената. Решението беше взето от продуцентите и Тузаря „умря“ още в началото, получавайки инфаркт по време на тренировка. Махната е и сцена, при която Кари си мисли за него, докато разпръсква праха му в Париж. Според създателите на продукцията моментът не е бил важен за историята и са го махнали.

Преди няколко месеца, от екипа на продукцията споделиха пред списание „Варайъти“ някои други подробности. Сред които и вечния въпрос дали Кари и Саманта ще продължават само да си пишат по телефона в сезон 2. Според сценичните слухове Саманта (Ким Катрал) е изпаднала от картинката на емблематичната за две поколения четворка нюйоркчанки заради спорове с Кари. Нейната роля се играе от Сара Джесика Паркър. Е, явно проблемите не са били разрешени и досега, защото от отговорите стана ясно, че двете ще продължават само да си пишат. Без Саманта, която бе запратена на заточение от сценария в Лондон, да се върне в Ню Йорк.

Иначе и към момента не се знае точно кога ще бъде пуснат новият сезон. При всички случаи обаче ще е през 2023 г.

Сериалите на 2023-та

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от And Just Like That… (@justlikethatmax)

Актуално

Избрано за вас