Откъде произлиза враждата между 50 Cent и Diddy?

Снимка: Prince Williams/FilmMagic; Dia Dipasupil/Getty

Откъде произлиза враждата между 50 Cent и Diddy?

Снимка: Prince Williams/FilmMagic; Dia Dipasupil/Getty
Сподели

50 Cent поясни защо през годините често се е опитвал  да предизвика Шон Комс (Diddy). 49-годишният рапър разказва за поведението на 54-годишния продуцент преди да бъде обвинен в трафик на хора с цел сексуална експлоатация, рекет и транспортиране с цел проституция.

Комс не се признава за виновен по обвиненията.

Говорейки за това как се е подигравал с живота на Diddy по време на концертите си, както и в социалните мрежи, 50 Cent отбелязва: „Изглежда, че правя някои изключително скандални неща, но всъщност не е така. Просто казвам това, което повтарям от 10 години.

50 Cent и Diddy за първи път започнаха да враждуват след излизането на парчето „The Bomb“ през 2006 г. В него

50 Cent обвинява Комс, че има нещо общо с убийството на Notorious B.I.G. през 1997 г.

Драмата се разраства, тъй като и двамата представляват конкурентни марки водка. Представител на Diddy отказва да коментира коментарите на колегата си.

След ареста на Комс беше обявено, че 50 Cent, чието истинско име е

Къртис Джаксън, прави документален филм за обвиненията

срещу опозорената звезда.

„Това е история със значително човешко въздействие. Това е сложен разказ, обхващащ десетилетия, а не само заглавията или клиповете, видени досега“, казват рапърът и режисьорката Александрия Стейпълтън в изявление за PEOPLE.

„Оставаме непоколебими в ангажимента си да дадем глас на безгласните и да представим автентични и нюансирани гледни точки“, продължава то. „Въпреки че обвиненията са обезпокоителни, призоваваме всички да помнят, че историята на Шон Комс не отразява тази на хип-хопа и неговата култура“.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас