Алек Болдуин се завърна във вечерното шоу, донесло му награда „Еми“

Снимка: NBC

Алек Болдуин се завърна във вечерното шоу, донесло му награда „Еми“

Снимка: NBC
Сподели

Алек Болдуин се завърна в американското скеч шоу Saturday Night Live (SNL) за първи път, след като делото срещу него за фаталната стрелба на снимачната площадка на филма Ръжда беше прекратено.

Болдуин заяви, че кариерата му може би е приключила,

след като реквизитен пистолет, който той държеше по време на репетиции, изстреля боен патрон, убивайки Халийн Хътчинс през 2021 г., което доведе до обвинението му в непредумишлено убийство, което той отрече.

Снимка: NBC

Тази седмица той се завърна в SNL – шоу, на което е бил водещ рекордните 17 пъти. Той откри епизода тази седмица като водещия на Fox News Брет Бейер. Представи пародия на неотдавнашното му интервю с кандидата за президент на САЩ от Демократическата партия Камала Харис.

Заедно с Мая Рудолф в ролята на Харис, двойката се пошегува с напрегнатото интервю. Алек Болдуин в ролята на Байер заяви, че не може да слуша отговорите на интервюирания, „защото аз говоря“ – шега за това как двойката се прекъсва взаимно.

След като си стиснаха ръцете, Рудолф в ролята на Харис се усмихва: „За нас не беше удоволствие“. През 2017 г. Болдуин спечели награда „Еми“ за образа си на републиканския кандидат за президент на САЩ Доналд Тръмп в SNL.

Болдуин няма да бъде изправен пред нов съдебен процес

по обвиненията в непредумишлено убийство, свързани със смъртта на г-жа Хътчънс, след като делото срещу него в Ню Мексико беше прекратено през юли.

Снимка: Getty Images

Той отрича да е натиснал спусъка на снимачната площадка на уестърна. Казва, че не знае кой е сложил бойни патрони в пистолета. Нарече го „един на трилион случая“. Процесът се прекрати, след като адвокатите му заявиха, че полицията и прокуратурата са скрили доказателства. Това са партида куршуми – които биха могли да бъдат свързани със стрелбата.

Макар че прокурорите твърди, че куршумите не са от значение, съдията в Ню Мексико решава, че независимо от това те е трябвало да бъдат предоставени на екипа на Болдуин.

През април оръжейницата на продукцията Хана Гутиерес-Рийд беше вкарана в затвора, след като беше призната за виновна в непредумишлено убийство.

Прокурорите заявиха, че тя не е забелязала, че в кутия с боеприпаси на снимачната площадка са били смесени бойни патрони с изкуствени патрони – един от които е бил в огнестрелното оръжие, използвано от Болдуин.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас