Удостоиха Крис Хемсуърт със звезда на Алеята на славата

Снимка: CHRIS DELMAS/AFP VIA GETTY

Удостоиха Крис Хемсуърт със звезда на Алеята на славата

Снимка: CHRIS DELMAS/AFP VIA GETTY
Сподели

Актьорът Крис Хемсуърт получи звезда на Алеята на славата.  За да отпразнува отпразнува големия му успех на церемонията на бул. „Холивуд“ се появи и  колегата му от „Отмъстителите“ Робърт Дауни-младши. Като един истински приятел той похвали работата на австралийския актьор, но и същевременно отправи няколко закачливи подмятания.

След като три пъти призова тълпата на булевард „Холивуд“ в Лос Анджелис да отиде да гледа новия филм на Хемсуърт – „Фуриоза: Сага за Лудия Макс“, Дауни-младши спомена

„заразителния австралийски чар“ на награждавания актьор.

Той подчерта, че е „обезсърчително да го опишеш“ заради „красивата опаковка“, в която идва.

Именно поради тази причина отличеният с „Оскар“ за поддържаща роля в „Опенхаймер“ Дауни помолил за помощ колегите им от „Отмъстителите“ да „дестилират“ Хемсуърт в три простички думи. Очаквано, последват ентусиазирани възгласи от публиката, предаде CNN.

Звездата от „Ястребово око“ Джереми Ренър определя Хемсуърт като „абсурдно досадно невероятен“. Според Марк Ръфало,  който играе Хълк във филмовата вселена на Marvel, го нарече „приятел от работата“. По този начин направи препратка към техния филм от 2017 г. „Тор: Рагнарок“.

Другите двама „Отмъстители“, които Дауни-младши цитира, бяха „Черната вдовица“ Скарлет Йохансон и Крис Евънс. Оказва се, че той също не е пропуснал да се пошегува с актьора, наричайки Хемсуърт „втория най-добър Крис“.

Актуално

Избрано за вас