Федералните обискирали домовете на рапъра Шон Комбс, разследват го за трафик на хора

Снимка: LEXIE MORELAND/WWD VIA GETTY IMAGES

Федералните обискирали домовете на рапъра Шон Комбс, разследват го за трафик на хора

Снимка: LEXIE MORELAND/WWD VIA GETTY IMAGES
Сподели

Федерални агенти са нахлули в домовете на Шон „Диди“ Комбс в Лос Анджелис и Маями. Mащабната операция e включвала хеликоптери и няколко служители на правоохранителните органи, показват кадри от новините.

Според TMZ домовете на хип-хоп магната са били обискирани в рамките на

разследване на трафик на хора

с цел сексуална експлоатация.

Въпреки че не е ясно дали Диди е присъствал по време на обиска, по-късно TMZ съобщи, че частният му самолет се намира на Карибите – по-точно на Антигуа. След началото на обиските, изпълнителят е заснет да се разхожда пред международното летище в Маями.

Междувременно Fox 11 представи кадри, на които сякаш се виждаха синовете на Диди – Кинг и Джъстин Комбс. Двамата младежи бяха оковани с белезници в двора на дома си в Лос Анджелис.

Мъж и четири жени с неизвестна самоличност са разговаряли с властите от Южния окръг на Ню Йорк в рамките на разследването. То включва не само обвинения в сексуална експлоатация, но и домашно насилие и рекет, съобщава източник на Rolling Stone.

Припомняме, че през ноември миналата година певицата Каси подаде съдебен иск срещу Диди. В него се твърди,  че той я е малтретирал в продължение на години. На следващия ден двамата бързо се споразумяха. Подробности около сделката им не бяха разкрити.

През февруари Диди беше подложен и на съдебен процес от Родни „Лил Род“ Джоунс, пише complex.com. Той го обвини, че го е

тормозил сексуално, дрогирал и заплашвал.

Лил Род посочи допълнителни ответници, включително сина на Диди – Джъстин. В иска се споменават и Юнг Маями, Куба Гудинг младши, Стиви Джей и други.

В актуализация, пристигнала тази седмица, адвокатът на Лил Род, Тайрон А. Блекбърн, твърди, че Диди е изпратил „свои агенти да тормозят 8-годишната дъщеря на Джоунс, майката на детето му и бивши съпрузи“.

Актуално

Избрано за вас