Ясен е финалният състав на журито на „Гласът на България“

Снимка: btv

Ясен е финалният състав на журито на „Гласът на България“

Снимка: btv
Сподели

DARA, Мария Илиева и Иван Лечев – доказан екип от успешни и страхотни треньори, се присъединява към вече обявения за треньор в новия сезон 11 на „Гласът на България“Влади Ампов-Графа. С огромен хъс, много енергия и любопитство четиримата ще се впуснат

в търсене на най-добрия, необикновен, вълнуващ и достоен „глас на България“.

А какви умения и тактики ще приложи всеки от тях по пътя към победата, зрителите тепърва ще разберат. Това съобщават от организаторите.

Единадесетото издание на „Гласът на България“ ще се излъчи тази есен по bTV, а снимките за него започват съвсем скоро. Изключителни, нови и талантливи участници ще стъпят на голямата сцена на обичаното музикално шоу, за да се преборят за своето място в един от отборите.

Четиримата треньори вече са готови и „наострили уши“,

за да чуят и привлекат на своя страна най-добрите гласове. Конкуренцията помежду им ще бъде още по-безкомпромисна.

Снимка: btv

„Безкрайно щастлива и удовлетворена съм, че имам възможността отново да седна на треньорския стол на „Гласът на България“ и нямам търпение да среща още по-цветни и щури покемони тази година“, заявява очарователната DARA преди старта на снимките.

Снимка: btv

„Този сезон ще открия новия „глас на България“ и ще му дам 100 причини да избере моя отбор“, заканва се и Мария Илиева. В следващите месеци тя

ще съчетава снимките на шоуто с голямото си лятно турне, озаглавено „100 причини“.
Снимка: btv

„Най-небрежно искам да напомня на колегите си, че Мастър Лечев все още и неслучайно е тук“, включва се с усмивка и легендарният музикант, който ще седне на треньорското място за осми път, докато продължава да

държи рекорда за най-много победи в шоуто досега –

с цели трима участници, грабнали титлата „глас на България“.

Снимка: btv

Влади Ампов – Графа, който се завръща като треньор в шоуто след четири сезона опит на тази позиция. Той ристъпва не по-малко отговорно и сериозно към предизвикателството и възможността да открие и изведе до финала новия „глас на България“. Топ изпълнителят е готов да се бори със „зъби и нокти“ за всеки ценен участник с красив глас. Така че ще бъде сериозна заплаха за останалите треньори.

Кой от звездния екип на треньорите ще изведе победителя до финала в сезон 11? И кой от участниците ще грабне наградата от 50 000 лв. – ще стане ясно тази есен по bTV.

Актуално

Избрано за вас