Морган Фрийман отслабна с 25 кг, приятелите му са притеснени

Морган Фрийман отслабна с 25 кг, приятелите му са притеснени

Сподели

Приятелите на холивудския актьор Морган Фрийман са силно притеснени заради рязкото му отслабване с близо 25 килограма. Те се опасяват, че звездата „изнемогва“ и е в „кризисна ситуация“, пише RadarOnline.com.

Носителят на „Оскар“ изглеждаше доста отслабнал, появявайки се на събитието о SeaChange на Oceana на 22 юли. Той беше отличен за ангажимента си към опазването на околната среда. „Нашите океани се нуждаят от всеки един от нас“, сподели актьорът.

Миналият месец Морган беше принуден да отмени пътуването си до Обединеното кралство за филма Special Ops: Lioness заради инфекция, от която и до днес се възстановява. „Той все още е един от най-трудолюбивите мъже в Холивуд“, казва негов приятел. Той споделя още, че актьорът изпитва силни болки, когато ходи, става и дори когато си движи ръцете. „През голяма част от времето е в агония“, допълва той.

Фото кредит: KATHY HUTCHINS / HUTCHINS PHOTO/NEWSCOM/THE MEGA AGENCY

Представител на Фрийман отрече твърденията на източника, като заяви пред RadarOnline.com, че те са „фалшиви“.

Автомобилна катастрофа през 2008 г. причини на актьора болки в рамото и проблеми с кръвообращението. Тогава е и причината той почти да не може да използва лявата си ръка. Оттогава Фрийман е диагностициран с хроничното заболяване фибромиалгия.

„Стареенето е свързано със загуба на мускулна маса, а когато не можете да спортувате поради проблеми с болката, мускулите допълнително намаляват. За съжаление, изглежда, че това се случва с него“, споделя лекар пред „RadarOnline“ за състоянието на Морган.

Актуално

Избрано за вас