Певицата Lizzo проговори за обвиненията срещу нея

Певицата Lizzo проговори за обвиненията срещу нея

Сподели

Певицата Lizzo се изказа в отговор на обвиненията на няколко танцьорки от турнето ѝ в сексуален тормоз, като нарече твърденията им „сензационни истории“. По-рано тази седмица три от бившите ѝ танцьорки подадоха съдебен иск срещу нея. Те твърдят, че тя ги е тормозила и е създала враждебна работна среда чрез

сексуален, расов и религиозен тормоз в различни случаи в периода 2021-2023 г.

В дългото изявление, споделено в социалните мрежи, Lizzo казва, че „последните няколко дни са били ужасно трудни и изключително разочароващи“.

„Моята работна етика, морал и уважение бяха поставени под въпрос. Характерът ми беше критикуван. Обикновено избирам да не отговарям на неверни твърдения, но тези звучат невероятно. А и са твърде възмутителни, за да не бъдат отбелязани, пише тя.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

35-годишната певица подчерта, че никога не е имала „намерение да накара някого да се чувства неудобно или сякаш не е ценен като важна част от екипа“.

„Не съм тук, за да ме гледат като жертва. Но също така знам, че не съм злодеят, какъвто хората и медиите ме представят през последните няколко дни. Аз съм много открита със своята сексуалност и изразяване на себе си. Не мога обаче да приема или да позволя на хората да използват тази откритост, за да ме изкарат нещо, което не съм“, казва още изпълнителката.

Според съдебното дело Lizzo е притискала една от танцьорките си да докосне гола изпълнителка в стриптийз клуб в Амстердам. Твърди се също, че носителката на „Грами“ е организирала унизително 12-часово повторно прослушване за своите танцьорки и е създала враждебна работна среда.

Фото кредит откриваща снимка: DANIEL KNIGHTON//GETTY IMAGES

Актуално

Избрано за вас