Стефания Колева и Деян Ангелов развеждат двойка „От всички страни“

Стефания Колева и Деян Ангелов развеждат двойка „От всички страни“

Сподели

Стефания Колева и Деян Ангелов имат мисия да разведат двойка с тежък предбрачен договор в „От всички страни“. Чешката комедия с най-голямо сценично дълголетие ще поднесе на зрителите  забавен „вулкан от недоразумения“ на 7 март в Theatro. В каста на спектакъла, режисиран от Николай Гундеров, влизат още Александра Сърчаджиева и братът на Деян – Дарин Ангелов.

Героинята на Колева е гадателка със собствено телевизионно предаване,

а Деян Ангелов поглъща високопарния речник на университетски професор. Двойката се впуска в сложна конспирация с приятелите си Тревор и Нина (Ангелов и Сърчаджиева). Той е изявен гинеколог, а тя – собственичка на известен италиански ресторант. Под лъскавата обвивка обаче се крие един истински ад на земята. Причината за това е тежък предбрачен договор с основна клауза – този, който подаде молба за развод, ще загуби цялото си имущество в полза на другия. Единственото спасение е единият да хване другия в изневяра. И точно тук ръкави запретват Имелда и Артур.

„Партньорството ни с колегите е много провокативно

и има много хубави ситуации.“, сподели за bTV Стефания Колева. „Режисьорът Ники Гундеров има уникално чувство за хумор. Той има пръст в това ловко да се намести цялата картина, така че да изглежда неловка, смешна, с намигване, без да стои вулгарно.“ 

 

Актуално

Избрано за вас