Филмите, които да гледаме на кино през септември

Филмите, които да гледаме на кино през септември

Сподели

Време е да се потопим в магията на големия екран с дългоочакваните филми, които можем да гледаме в кината през септември. Този месец  ни се предлага разнообразие от заглавия – всичко от пулсиращи екшъни и кръвожадни хоръри до хумористични комедии и български продукции. В следващите редове разглеждаме кои са заглавията, които ще заемат първите редове в нашите кинопрограми през следващите седмици.

„Закрилникът 3: Последна част“

След като се отказва от живота си на правителствен убиец, Робърт (Дензъл Уошингтън) се опитва да се примири с ужасните неща, които е вършил в миналото и намира утеха в това да помага на слабите и потиснатите. В третата част открива, че новите му приятели са под контрола на местни престъпни босове. Когато събитията стават смъртоносни, Робърт знае какво да прави: да стане закрилник на приятелите си, като се изправи срещу мафията.

В кината от 1 септември. 

 

„Монахинята 2“

Франция, 1956 година. Свещеник е брутално убит. Злото разпростира своите пипала. Продължението на световния хит Монахинята ще проследи сестра Ирен, която отново ще се изправи лице в лице с демоничната сила, позната като Валек – демоничната монахиня.

В кината от 8 септември. 

 

„Моята голяма луда гръцка сватба 3“

В „Моята голяма луда гръцка сватба 3“ нашата любима луда гръцка фамилия Портокалос се завръща за шеметно пътешествие. Когато патриархът на семейството Костас умира, последната му воля е всички да посетят родното му село и да се върнат към корените си. Багажите бързо са стегнати, но това е нещо повече от екскурзия до Гърция. Това е събитието, което събира всички – това е обещание за сгряващо сърцето, изключително забавно пътуване, изпълнено с любов и редица изненадващи обрати. Ямас!

В кината от 8 септември. 

 

„Призраци във Венеция“

Вдъхновен от романа „Празникът на Вси светии“, Призраци във Венеция ще ни отведе след края на Втората световна война във Венеция, в нощта на Вси светии. Пенсиониран и живеещ в изгнание в най-бляскавия град в света по онова време, прочутият детектив Еркюл Поаро неохотно се оказва сред присъстващите на спиритичен сеанс в разпадащ се, обитаван от духове дворец. Когато един от гостите е убит, Поаро се озовава в центъра на зловещ свят на сенки и тайни.Освен като режисьор, Кенет Брана се завръща и като изпълнител на ролята на емблематичния Еркюл Поаро, който този път се сблъсква с мистерия, която изглежда противоречи на твърдата му вяра в логиката, разума и реалността.

В кината от 15 септември. 

 

„Непобедимите 4“

Интересното тук е, че „Непобедимите 4“ отново е сниман основно в България, като включва кадри и от Лондон и Солун, където са участвали гръцките въоръжени сили. Този път Силвестър Сталоун не е написал сценария, както на първите три филма, нито режисира, както в първия. Той участва само като актьор, който дори не в главна роля. В центъра на разказа са героите на Джейсън Стейтъм – Лий Кристмас, и на Меган Фокс, която влиза за пръв път в поредицата. Участват още рапърът 50 Cent, Анди Гарсия, Долф Лундгрен. Барни Рос (Слай) и Кристмас събират бандата по обичайните причини: ядрени оръжия са изчезнали и попаднали в ръцете на терористи, които искат за пореден път да насъскат Америка и Русия една срещу друго. „Ако тези бебчета се отдалечат, това ще е Трета световна война“, се казва в трейлъра. В този стил е и рекламният слоган на филма – „They’ll die when they’re dead“.

В кината от 22 септември. 

 

„След сезона“

Стела притежава малко заведение и няколко стаи за гости в красив черноморски залив. Кирил – мъжът, с когото е живяла, е изчезнал преди 11 години и оттогава никой не знае нищо за него. Стела вярва, че той е жив и ще се върне.  Вдъхва ѝ надежда  фактът, че някой често ѝ звъни по телефона от неразпознаваем номер и мълчи. Тя е убедена, че така укриващият се някъде по света Кирил ѝ дава знак за себе си. В новата българска продукция участват Йоана Буковска – Давидова, Пенко Господинов, Калин Врачански, Красимир Доков.

В кината от 29 септември. 
Фото кредит откриваща снимка: IMDB

Актуално

Избрано за вас