Цирк и много музика на живо обещава „Топло фест“

Цирк и много музика на живо обещава „Топло фест“

Сподели

Ако по някаква случайност си останал в София и се чудиш какво да правиш уикенда, то току-що си намери занимание. В следващите дни празнуваме изкуствата с четвъртото издание на „Топло фест“. То се завръща с още по-богата програма и обещава безброй вълнуващи живи концерти, цирк, издигане с балон и огнено шоу.

А как ти звучи астро парти, на което можеш да наблюдаваш съзвездия, докато си пиеш коктейла? Нека не забравяме и вкусното хапване, сладоледите, работилниците за деца и многото акценти от street art сцената.

И домашните любимци са добре дошли

Както и миналата година, фестивалът се провежда в пространството около „Топлоцентрала“ в Южен Парк II и продължава 3 дни – от 14-и до 16-и юли. Нямаш нужда от билет, защото всичко е с вход свободен.

Фото кредит: Топлоцентрала
14 юли
Тази вечер от 22 ч. ще се проведе и първият концерт в Зала 1, като началото поставят Maze Hunters, преди на сцената да се качи любимата група на няколко поколения – „Остава“. Край на вечерта ще сложи DJ Светльо. Паралелно с това, в Зала 2 на „Топлоцентрала“ ще се проведат два циркови спектакъла, а афтър партиото ще бъде под звездите. Посетителите ще имат възможност след полунощ да наблюдават Сатурн с хороскоп и коктейл в ръка на така нареченото „астро парти“.
„Пълен цирк“ е мотото на фестивала тази година / Фото кредит: Топлоцентрала
15 юли

Съботните забавления ще започнат още в 11 ч.  на терасата с цирковата работилница за деца и възрастни с Фондация Мини Арт. След това предстоят вокални работилници, музикални пърформънси в различни стилове, огнено шоу и късо кино. Вечерта на сцената на Зала 1 ще  подгрее Тромбоби, а след него ще излезе рап триото на Жлъч, Григоров и Гена.

 

Фото кредит: Топлоцентрала
16 юли
Типично за неделя, цял ден ще се поклащаме под звуците на реге музиката. През деня в програмата отново са включени няколко циркови спектакъла и уъркшопи. Традиционното парти ще започне още в 15 ч. на терасата, като участие в него ще вземат диджеи и изпълнители от няколко държави. Фестивалът ще завърши в Зала 1 на „Топлоцентрала“ с шумните летни партита на специалните гости Kiko Bun от Великобритания, Junior Morgan от Ямайка и Zionlionz Selectaz от България.
Пълната програма на фестивала можеш да откриеш тук.

Актуално

Избрано за вас