Остават броени дни до SOLAR SUMMER 2023

Остават броени дни до SOLAR SUMMER 2023

Сподели

Фестивалът SOLAR SUMMER 2023 е домакин на множество световноизвестни диджеи и продуценти това лято. Организаторите от YALTA CLUB обявиха грандиозна програма, засенчваща всички досега.

След редица впечатляващи събития през юли, които остават завинаги в клубната ни история, дойде време и за закриващия уикенд. Той ще се проведе от 11 до 13 август с дневни и нощни партита на о-в Света Анастасия. В продължение на 48 часа,

публиката ще се забавлява на острова

в компанията някои от най-добрите имена на световната сцена, а именно легендарния Diplo, Seth Troxler, Victor Calderone, Denis Horvat и Dubfire.

Фото кредит: Solar Summer

Дългият парти уикенд започва в петък в 23:00 часа, когато корабите ще акостират на острова за един от най-очакваните дебюти у нас. Диджеят и продуцент, носител на три награди „Грами“ и тринадесет номинации Diplo ще открие уикенда на 11 август. Заедно с него ще бъде и един от бунтарите на електронната музика Seth Troxler. SOLAR ISLAND продължава с Нюйорксият ветеран Victor Calderon за дневно парти на 12 август, което започва от 16:00 часа, а през същата нощ ще танцуваме с едно от най-горещите имена на ъндърграунд сцената Denis Horvat. Краят на мащабния фестивал на о-в Света Анастасия ще бъде в сигурни ръце, тези на техно величието Dubfire, който ще представи удължен сет за дневното парти на 13 август. На SOLAR ISLAND ще звучи и музиката на две важни за фестивала фигури, а именно Juan Alvarez и Liubo Ursiny.

Билетите за предстоящия уикенд са ограничени, но все още са налични. Всеки закупен билет за събитията SOLAR Island ви предоставят транспорт с кораб от пристанище Бургас до о-в Света Анастасия и за двете посоки. За да резервирате мястото си за транспорт на отиване, трябва да се регистрирате на сайта на клуба. Резервации за връщане не са възможни. Корабите остават на котва и тръгват в обратна посока при запълване. Билети за 11, 12, 13 август може да намерите в мрежата на Еventim, OMV, YALTA CLUB и Grabo.bg

Фото кредит откриваща снимка: Solar Summer

Актуално