Джей Ло позира в тоалети на топ марки пред мексиканския Vogue (СНИМКИ)

Джей Ло позира в тоалети на топ марки пред мексиканския Vogue (СНИМКИ)

Сподели

Дженифър Лопес застана пред обектива на Vogue, за да краси юлската корица на известното модно издание в неговата латиноамериканска версия.

Във фотосесията, заснета в студио в Лос Анджелис, певицата и актриса позира пред камерата на фотографа Норман Жан Рой.

Джей Ло позира в няколко тоалета на Giorgio Armani, Dolce & Gabbana, Chanel, Dior, Gabriela Hearst и с бижута на Bvlgari и Messika.

Най-новият филм с нейно участие е „Майката“, който се нареди сред 10-те най-гледани англоезични филми в стрийминг платформата Netflix.


В интервю за изданието актрисата си спомня за първата си голяма роля във филма „Селена“, който ѝ спечелва слава през 1997 г. и ѝ вещае бляскава кариера. Но вместо това Лопес се оказва заложник на героинята си и за дълго време получава ролята на „типична латиноамериканка“.

Заради акцента, казва Лопес пред Vogue.

По-късно Дженифър започва да бъде по-селективна в избора си на работа, като отказва еднотипни предложения.

„Мисля, че [в началото] получавах само роли, в които се изискваше акцент. А след това нещата постепенно се промениха, защото аз държах на мнението си. Исках просто да играя „момиче“, а не конкретно латиноамериканка: знаете ли, дори не ме интересуваше каква е фамилията или името на героинята“, споделя Джей Ло в цитираното от БГНЕС интервю.

Първата такава работа и пробив, при който режисьорите пренебрегват произхода на актрисата, е „Сватбеният агент“ с Матю Маконъхи.

„Обикновено в тази роля бихте видели Мег Райън, Сандра Бълок или Джулия Робъртс. Но веднага след като получих тази роля, мисля, че нещата наистина се промениха“.

Дженифър Лопес допълва, че е била свидетел на разцвета на латиноамериканската популярност и как тя и колегите ѝ успешно са завладели световния шоубизнес в началото на 90-те години на миналия век. Нещо, което преди това не са могли да постигнат напълно.

„Спомням си, когато започнах и тогава Рики Мартин и Шакира си пробиваха път на английския пазар и колко страхотно беше! Това ни даде много популярност, която продължава и до днес.

Да виждаш и чуваш, че испанската музика е успешна по целия свят, е вълнуващо.

Мисля, че изживяваме много силен момент“, добавя Лопес.

[metaslider id=26074]

Как да постигнем сияйната кожа на Джей Ло в 8 лесни стъпки

Бен Афлек и Джей Ло си купиха имение с киносалон и 12 спални

Гръм в Рая: Какво каза Джей Ло на Бен Афлек при спора им на наградите „Грами“

Актуално

Избрано за вас