Гръм в Рая: Какво каза Джей Ло на Бен Афлек при спора им на наградите „Грами“

Гръм в Рая: Какво каза Джей Ло на Бен Афлек при спора им на наградите „Грами“

Сподели

Гръм в Рая: експерт по четене на устни издава какво са си казали Джей Ло и Бен Афлек при спора им на наградите „Грами“. Сред най-коментираните имена от нощта на наградите „Грами“ тази година

се оказаха Дженифър Лопес и Бен Афлек.

Освен че актьорът изглеждаше в мрачно настроение през цялата вечер, камерите уловиха

малък момент на напрежение

между двамата, докато стояха на първи ред в публиката. Бенифър, както ги наричат феновете, попаднаха в кадър, когато по време на скеч водещият на церемонията Тревър Ноа се преструваше, че говори с майка си по телефона.

И макар че няма нищо по-нормално от това в една двойка понякога да има разногласия, сцената предизвика вниманието на зрители и фенове. Толкова, че британското издание Daily Mail

се обърна към експерт по четене на устни,

за да разбере какво са си казали Джей Ло и Бен,

след като той прошепва нещо в ухото ѝ.

Неназованият експерт твърди, че диалогът между двамата в момента, уловен от камерите, е следният:

Тя: „Спри. Изглеждай по-мотивиран. Изглеждай по-дружелюбен.“
Той: „Може би“.

Ако тези реплики са точни, изглежда, че Лопес е била наясно с вида на Афлек по време на събитието още преди на следващия ден интернет да избухне с шеги за отегчения вид на актьора.

В Twitter един потребител пише:

„Разсмива ме, че това беше реакцията на Бен Афлек

да бъде до Дженифър Лопес на наградите Грами, гледайки как Стиви Уондър и Крис Стейпълтън размазват с тяхното изпълнение на Higher Ground. Изглежда сякаш някой току-що му е казал,

че кучето му е умряло – хайде, човече.“

Друг коментира: „Бен Афлек на Грамитата съм аз всеки път, когато трябва да проведа разговор в Zoom“, а трети се включва:

„Някой да вземе на Бен Афлек цигара и чаша кафе от Dunkin.“

Въпреки че Дженифър Лопес беше изпълнила ангажимента си още в началото на церемонията, връчвайки първата награда за вечерта –

Най-добър поп вокален албум,

която отиде при Хари Стайлс за “Harry’s House”, Бенифър останаха до края на шоуто. За разлика от съпруга си, Джей Ло видимо се забавляваше, блестейки с бижута на Bvlgari,

които подчертаваха искрящите елементи от роклята ѝ Gucci.

Намираме се едва в началото на 2023-та година, а Бен Афлек вече успя да разсмее целия свят, превръщайки се в култово меме.

Актьорът присъстваше заедно с половинката си Дженифър Лопес на 65-тите награди „Грами“ и изглежда сякаш… изобщо не иска да бъде там.

Афлек придружаваше Джей Ло, която имаше за задача да обяви победителя в категория „Най-добър поп албум“.

Двойката седеше на маса точно пред сцената,

което позволяваше на камерите да уловят всяка тяхна реакция и емоция.

Именно така всички зрители успяха да забележат, че Бен Афлек

изглежда адски отегчен от цялото събитие.

Докато Джей Ло танцуваше развеселено на стола до него, Афлек изглеждаше сякаш всеки момент ще заспи, гледайки безизразно в празното пространство пред него.

На друго видео от вечерта се вижда как Дженифър танцува изправена, а Афлек само поклаща лекичко глава до нея с доста минорно изражение.

И все пак двойката изглеждаше ослепително. Джей Ло беше облечена в зашеметяващата рокля на Gucci, a Бен Афлек я допълваше идеално в черен смокинг.

Актуално

Избрано за вас