Зодия Телец

Зодия Телец

Сподели

09 юли 2023 – 16 юли 2023

Любов и семейство: Тази седмица, може да обсъждате с по-възрастните членове на семейството покупката на нов автомобил или дом. По време на този период, не само ще можете да получите тяхната подкрепа, но ако се нуждаете от някаква финансова помощ, те ще ви помогнат.

Финанси: Тази седмица, ще бъдете пълни с творчески идеи и ще успеете да реализирате добри печалби, като ги използвате за паричен успех. Въпреки това, се препоръчва да прочетете внимателно всеки документ, преди да го подпишете.

Здраве: Не пренебрегвайте здравето си тази седмица и възможно най-много избягвайте алкохола. Има вероятност близък приятел или познат да ви покани на партито, където може да прекалите с алкохола, което да повлияе негативно на здравето ви.

Кариера и образование: Поради допълнителните отговорности на работното място, тази седмица ще се чувствате малко стресирани, което може да доведе до някои грешки, които ще имат негативно влияние върху вашата кариера. От друга страна, тази седмица предоставя възможности за студентите, които желаят да учат в чужбина.

Не забравяйте да се върнете на 16-и юли, когато ще актуализираме седмичния ви хороскоп. До тогава, пътувайте със звездите и нека те ви водят през тази невероятна седмица!

Актуално

Избрано за вас