Зодия Рак

Зодия Рак

Сподели

09 юли 2023 – 16 юли 2023

Здраве: През тази седмица хората от този зодиакален знак няма да се сблъскват с проблеми свързани със здравето. Препоръчва се да консумирате пресни плодове и зеленчуци, за да останете свободни от физическо и психическо напрежение.

Финанси: С помощта на родителите си през тази седмица ще успеете да излезете от всяка финансова криза от миналото. Това не само ще ви освободи от менталното напрежение, но ще ви помогне и да насочите усилията си в правилната посока след подобряване на ситуацията.

Семейство и дом: Поведението на баща ви към вас през тази седмица може да ви направи много разстроени. Възможно е да ви изобличи за нещо, което сте казали. В такива случаи, за да поддържате семейния мир колкото е възможно повече, избягвайте да реагирате на думите му, иначе спорът може да се задълбочи.

Кариера: Поради присъствието на Юпитер заедно с Раху в десетия дом спрямо лунния знак, през тази седмица родените под знака ви вероятно ще постигнат отлични резултати в професионален план, като получаване на парични придобивки или повишение на работното място. Ще успеете да постигнете всичко това, като използвате всички дипломатически стратегии със своята дисциплина и упоритост.

Образование: За тези студенти, които се подготвят за конкурсни изпити, тази седмица ще се окаже малко по-тежка от обикновено. Възможно е да ви отвлекат някои дейности и в резултат на това да не успеете в усилията си в това време. За да избегнете такава ситуация, трябва да намерите правилния баланс между ученето и другите задачи.

Не забравяйте да се върнете на 16-и юли, когато ще актуализираме седмичния ви хороскоп. До тогава, пътувайте със звездите и нека те ви водят през тази невероятна седмица!

Актуално

Избрано за вас