Хан Соло и Лея греят в AI трейлър на Уес Андерсън

Фотокредит: YouTube

Хан Соло и Лея греят в AI трейлър на Уес Андерсън

Фотокредит: YouTube
Сподели

Чудите се как би изглеждал Хан Соло в емблематичния стил на Уес Андерсън? Спокойно, с напредналите технологии на изкуствения интелект и множеството програми за генериране на изображения, вече и това можем да видим. След поредиците от галерии на филми видени през призмата на друг режисьор, дойде ред и на блокбъстъра „Междузвездни войни“. 

Създаден от потребителя на YouTube Curious Refuge, с помощта на удобна AI програма, трейлърът показва пресъздаването на света на „Междузвездни войни“ на Джордж Лукас с помощта на

пастелни цветове, симетрична кинематография и един съвсем по-опростен подход

към сложния свят на научнофантастичния блокбъстър. В допълнение към познатия визуален подход, трейлърът има и актьорски състав, който включва редица любимци на Андерсън, включително Джеф Голдблум, Бил Мъри, Ейдриън Броуди, Уилем Дефо, Ед Нортън и Оуен Уилсън.

Фотокредит: YouTube

Генерираният филм от изкуствен интелект, озаглавен „Галактическа менажерия“, дава нов поглед на емблематичните персонажи. Няма да ви съсипваме пълното удоволствие, но ще споменем само, че

Йода е разгледан като хуманоид

Ако това не ви привлече вниманието, то цветовете и новият стил на обичаните персонажи, със сигурност ще ви зарадват.

Трейлърът е доста впечатляващ, но неизбежно влиза в клопките на AI програмите. Те не могат да преработят правилно лицата на част от актьорите като Голдблум, Мъри, Броуди и Дефо. На моменти дори изглеждат плашещи.

Изгледайте целия трейлър, който взриви социалните мрежи.

Актуално

Избрано за вас