Анджелина Джоли нае една от дъщерите си за свой асистент

Анджелина Джоли нае една от дъщерите си за свой асистент

Сподели

Анджелина Джоли явно е решила да насърчи любовта на дъщеря си Вивиен Джоли-Пит към изкуството. Докато актрисата се подготвя да продуцира предстоящата адаптация на мюзикъла „Аутсайдери“ на Бродуей, тя наема 15-годишната си дъщеря за свой асистент в проекта.

„Вив ми напомня на майка ми по това, че не е фокусирана върху това да бъде център на вниманието, а в това да бъде подкрепа за други творци. Тя е много внимателна и сериозна по отношение на театъра и работи усилено, за да разбере най-добре как да допринесе“, каза Анджелина в изявление за E! News.

Актрисата води дъщеря си на театър още от времето, в което тя била малко момиченце

По-рано тази година двете бяха забелязани да гледат музикалната адаптация на „Аутсайдери“ в La Jolla Playhouse.

„Чувствам се много щастлива да бъда част от тази специална постановка. Учила съм в института „Лий Страсбърг“, където разбрах, че първата ми любов е театърът. Досега не бях намерила начин да се върна обратно. Надявам се да мога да дам своя принос, като същевременно продължа да се уча от този невероятен екип, с който работя, откакто дъщеря ми ме заведе да видя представлението в La Jolla Playhouse.“, каза Анджелина в изявление за Deadline.

След като се запознава със С. Е. Хинтън, авторката на „Аутсайдерите“, Анджелина е вдъхновена да се включи в продукцията като продуцент.

Освен Вивиен, Джоли има още пет деца от бившия си съпруг Брад Пит: Мадокс, 22 г., Пакс, 19 г., Захара, 18 г., Шайло, 17 г., и Нокс, 15 г. Анджелина често държи семейството си далеч от очите на обществеността. През април обаче носителката на „Оскар“ беше придружена от най-голямото си дете на държавна вечеря в Белия дом.

Фото кредит откриваща снимка: Anthony Harvey/Shutterstock; David Fisher/Shutterstock

Актуално

Избрано за вас