15 идеи за грим, с които да заблестите в новогодишната нощ

15 идеи за грим, с които да заблестите в новогодишната нощ

Сподели

С настъпването на новата година, търсенето на перфектния грим заема важна роля в подготовката за празничната нощ. За да ви вдъхновим и насърчим в този творчески процес ви представяме списък с 15 идеи за новогодишен грим. От загадъчни опушени очи до изискани сенки в скъпоценни тонове, от ярко оцветени очни линии до блестящи скъпоценни камъни – предлагаме разнообразие от стилове, които да отговарят на вашия вкус и предстоящите празнични събития.

Независимо дали ще посрещате новата година навън или в уюта на дома с близки, в този списък ще намерите идеи, които ще ви помогнат да създадете неповторим и зашеметяващ вид за последния ден от годината.

1. Мразовити блестящи очи

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leah Darcy (@leahdarcymakeup)

Наскоро Хейли Бийбър се появи с този вдъхновен от зимата блестящ поглед, който би бил идеален за всяко новогодишно тържество. Просто покрийте целия си клепач с прозрачни, блестящи бели сенки за очи, като използвате пухкава четка, за да получите разпръснат, цялостен блестящ ефект. Не се притеснявайте да пренесете блясъка и към слепоочията, за да създадете още по-мразовито усещане.

2. Опушен грим със скъпоценни камъни

Ако не добавите блясък на Нова година, то кога? Семплото, размазано опушено око на M.J. Rodrigeuz получи голяма популярност, благодарение на разпръснати скъпоценни камъни в различни размери. Тайната на изключително лесното нанасяне е използването на самозалепващи се скъпоценни камъни и залепването им с апликатор за скъпоценни камъни.

3. Металически устни

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Razzano (@davidrazzano)

Искате да посрещнете Новата година със статут на готино момиче? Нанесете металическо червило, което ще ви се стори уникално и специално в морето от блестящи очи. Лесен начин да изпробвате тази визия е като нанесете червило в любимия си смел нюанс (като великолепното лилаво тук) и след това нанесете метални сенки за очи отгоре. Или пък можете да сложите прозрачно металическо червило или гланц за блестящ завършек.

4. Черно червило 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Keita Moore (@kilprity)

Оплаквате се от всички цели за 2023 г., които така и не завършихте? Покажете го с вдъхновена от „готик“ визия, включваща зашеметяващи матово-черни устни. Просто не забравяйте първо да очертаете устните си с черен молив за очи (да, безопасен е за използване върху устните – гримьорите се кълнат в неговата дълготрайност), а след това нанесете черно течно червило. Не се притеснявайте да почистите около устата си с малко коректор, за да изравните линиите.

5. Диско грим 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DANIELLE MARCAN (@daniellemarcan)

Или пък опитайте по-смел новогодишен грим, като покриете клепачите си с диско топки. Гримьорката Даниел Маркан всъщност взе малки парченца диско топка и ги залепи на клепачите си с лепило за мигли. Ключът обаче е първо да очертаете формата с бяла очна линия, а след това да я запълните с лентичките диско топка. И не забравяйте да използвате спирала за долните мигли, за да придадете модерен вид.

6. Очи с блясък на скъпоценни камъни

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priscilla Ono (@priscillaono)

Цялостната блестяща визия на очите буквално винаги ще изглежда шик. Но ако искате да го направите малко по-празничен за новогодишната нощ, заложете на цвят в скъпоценни камъни (като изумруденозеленото на Нормани) или на кралско лилаво или жълто злато. Не забравяйте обаче първо да сложите праймер за очи, за да получите пълна покривност на цвета без риск от намачкване или избледняване.

7. Обратна очна линия

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Ако сте обитавали света на красотата в TikTok, сте виждали тенденцията за обратна очна линия (както се вижда по-горе при Емили Ратайковски). Фокусирайте линията върху долната линия на миглите, а не върху горната – и завършете визията с любимото си блестящо червило в гол цвят.

8. Цветна водна линия

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Becky G (@iambeckyg)

Очите на Беки Джи са не само хипнотизиращи, но съчетаването на червената ѝ очна линия с розовочервените бузи добавя финалната щриха, която превръща този грим от визия в LEWK. Размийте сенките, нанесете издължен котешки поглед и добавете цветна очна линия по избор към водната линия. (Разбира се, уверете се, че това е водоустойчива очна линия.) По желание: Съгласувайте обеците си с очната линия, за да обедините всичко.

9. Блестящи очи 


Уау, блясък за празниците?! Шокиращо. Вдъхновяващо. Удивително. Брокатът не е нова тенденция, но се задържа сезон след сезон по една основателна причина: той е наистина е красив. Покрийте клепачите си със слой блестяща основа, след което нанесете насипен блестящ грим за очи, като го нанасяте или оставяте да бъде прозрачен.

10. Класически червени устни

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mali Magic (@kingmalimagic)

Червено червило с гъсти, трептящи изкуствени мигли. Ние обичаме класика. За да запазиш модерната визия, потърси червено червило с полуматов финиш (вместо с висок блясък), а след това сложи чифт удължаващи мигли за максимален ефект.

11. Медено котешко око 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Steven Tabimba (@glamtechstevent)

Тези разрошени къдрици сами по себе си са достойни за парти, но когато са съчетани с опушени, мъгливи медни очи и малко плаваща очна линия? Получавате страхотна новогодишна визия. Просто разнесете преливащи оранжеви сенки по клепачите, след това нарисувайте тънко крило със златна течна очна линия във външните ъгли на очите и нанесете точка във вътрешните.

12. Меко опушени крилца

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lesley (@freshlengths)

Отчасти опушено око, отчасти графична линия и отчасти котешко око – тази новогодишна визия с очна линия е всичко най-хубаво наведнъж. Въпреки че изглежда невъзможно да се пресъздаде у дома, тя е изненадващо проста: Просто нарисувайте Vs с черна колова очна линия, след което леко размажете вътрешната страна на линиите, за да създадете мъглива вътрешна сянка.

13. Холографски очи

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Холографски хайлайтър? Не. Холографски сенки за очи? Толкова красиво и готино за Нова година или за всяко ваше празнично излизане този сезон. На тази снимка моделът носи небесен нюанс с тил и розови отразяващи пигменти. Разнесете го по клепачите и веждите си и ще сте готови за всяко парти.

14. Бляскава кожа

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NAM VO✨GLOW⚡️SKIN💫 (@namvo)

Ключът към тези ослепителни златни скули е комбинация от чисто вълшебство и златен течен хайлайтър. Течната формула се слива безпроблемно с фон дьо тена или коректора, които имате под него, за да създаде това озарено отвътре усещане. Освен това е толкова изразителен, че не се нуждаете от много друг грим (може би само от нюд гланц за устни и крилата очна линия, ако искате напълно да копирате тази референция).

15. Кристална очна линия

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BEAUTY IS BORING (@beautyisboring)


Тенденцията за кристален грим през 2022 г. се фокусира върху поставянето му по протежение на линията на миглите, за да се създаде този наистина страхотен поглед с крила. За да пресъздадете този новогодишен грим за празниците или, по дяволите, за тази съботна вечер, използвайте малки капчици лепило за мигли, за да залепите кристали с плосък гръб по линията на миглите.

Актуално