Ед Шийрън е направил параклис зад дома си, в който иска да бъде погребан един ден

Фото кредит: TIM MOSENFELDER/WIREIMAGE

Ед Шийрън е направил параклис зад дома си, в който иска да бъде погребан един ден

Фото кредит: TIM MOSENFELDER/WIREIMAGE
Сподели

Ед Шийрън очевидно е планиращ човек!

В интервю за „GQ Hype“, публикувано в четвъртък, Шийрън е попитан за криптата, която според слуховете е построил в имението си в Англия. „Не бих казал, че това е крипта“, казва 32-годишният Шийрън пред изданието. Той добавя, че всъщност това е параклис, където може да оплаква починалите хора в живота си. Както и подходящо място, на което да организира сватбите на приятелите си.

Когато параклисът се строял, той осъзнавал, че би искал да бъде погребан там, така че дъщерите му Лира и Юпитер да имат място, където да го помнят, пише People. „Това е дупка, която е изкопана в земята. Когато дойде и моят ден бих искал да бъде погребан там“, обяснява изпълнителят на „Photograph“.

Той добавя: „Хората смятат, че това е

наистина странно и нездравословно,

но аз съм имал приятели, които са умирали без завещания и никой не е знаел какво да прави.“

Изпълнителят и в миналото е разказвал откровено за мъката си. През 2021 г. Майкъл Гудински, неговият ментор, почина на 68-годишна възраст и той му отдаде почит на възпоменателната служба в Австралия. През следващата година най-добрият приятел на Шийрън Джамал Едуардс умира на 31-годишна възраст. През 2022 г. той губи и близкия си приятел Шейн Уорн.

Шийрън, който издаде „Autumn Variations“ по-рано този месец, разказа за психичното си здраве в предаването „Subtract“ през май.

„Работих върху „Subtract“ в продължение на десетилетие, опитвайки се да извая перфектния акустичен албум, пишейки и записвайки стотици песни с ясна визия за това какво трябва да бъде. След това, в началото на 2022 г.,

поредица от събития промени живота ми,

психичното ми здраве и в крайна сметка начина, по който гледах на музиката и изкуството“, каза той в съобщение за пресата през март.

„Писането на песни е моята терапия. То ми помага да осмисля чувствата си. Пиша, без да мисля за това какви ще бъдат песните, просто пиша каквото ми хрумне. И за малко повече от седмица замених десетилетие работа с най-дълбоките си мрачни мисли“, продължава той.

„В рамките на един месец на бременната ми съпруга съобщиха, че има тумор, без да има възможност за лечение до раждането“, казва Шийрън за съпругата си Чери Сийборн, с която посрещна втора дъщеря през май миналата година.

„Най-добрият ми приятел Джамал, мой брат, почина внезапно, а аз се оказах в съда, защитавайки почтеността и кариерата си на автор на песни. Бях изпаднал в спирала от страх, депресия и тревожност“, допълва певецът, визирайки съдебно дело за плагиатство. То беше свързано с песента му „Shape of You“. „Чувствах се така, сякаш се давя, с глава под повърхността, гледам нагоре, но не мога да си поема въздух.“

Фото кредит: TIM MOSENFELDER/WIREIMAGE

Актуално